Live Κίνηση
Περισσότερα
MG 2023

ΜG ZS: Ταράζει τα νερά με κορυφαίο value for money

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜG ZS: Ταράζει τα νερά με κορυφαίο value for money

MG 2023

ΜG ZS: Ταράζει τα νερά με κορυφαίο value for money

MG 2023

Με τιμή εκκίνησης τα 18.990 ευρώ, τεράστιους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και πληθώρα επιλογών, το MG ZS αποτελεί την πιο ελκυστική πρόταση της ελληνικής αγοράς για ένα πολυτάλαντο SUV.

Advertisement
Advertisement

Σε μία εποχή που η αγορά αυτοκινήτου ταλανίζεται από τις διαρκείς ανατιμήσεις έχοντας εκτοξεύσει τις τιμές σε απλησίαστα επίπεδα για τον μέσο καταναλωτή, η MG με το ZS έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, προσφέροντας ένα πλήρες και σύγχρονο SUV σε τιμή-πρόκληση.

Προσφέροντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό προσιτής τιμής, ευρυχωρίας, προηγμένων χαρακτηριστικών και κορυφαίας άνεσης, το ZS δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο για να καλύψουν τις οικογενειακές μεταφορικές τους ανάγκες, με τις λιγότερες δυνατές παραχωρήσεις και με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε προτάσεις μεγαλύτερων και ακριβότερων κατηγοριών.

Έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, η MG κάνει αισθητή την παρουσία της και στην Ελλάδα, με το ZS να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής σε ένα πολύ όμορφο και μοντέρνο σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Το MG ZS διαθέτει μοντέρνο και ελκυστικό σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από αρμονικές γραμμές και ιδανική κατανομή των όγκων του αμαξώματος. Έξυπνα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τα πλαϊνά φωτιστικά σώματα και η χαρακτηριστική μάσκα που κοσμείται από το κλασικό οκταγωνικό σήμα της MG, συμβάλλουν στην επιβλητική παρουσία του SUV.

Τα εμπρός και πίσω φώτα LED, σε συνδυασμό με τις όμορφες χρωματικές επιλογές και τις κομψές ζάντες, ενισχύουν περαιτέρω την αισθητική του αυτοκινήτου, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και κομψό σύνολο.

Advertisement

Στο σαλόνι το ZS συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα ποιοτικά υλικά, το ταμπλό με την απαλή υφή και τη απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η οδηγική εμπειρία αναβαθμίζεται από μια κεντρική οθόνη 10,1 ιντσών, εξοπλισμένη με πληθώρα επιλογών και ρυθμίσεων, μαζί με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων και άφθονες θύρες USB για φόρτιση συσκευών.

Advertisement

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο ZS είναι οι γενναιόδωροι εσωτερικοί χώροι του, συγκρίσιμοι με αυτοκίνητα υψηλότερων κατηγοριών τιμής.

Το μακρύ μεταξόνιο του SUV των 2,538 μέτρων εξασφαλίζει άπλετο χώρο για τα πόδια και άνεση για τους πίσω επιβάτες, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Επιπλέον, το ZS προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο αποσκευών 448 λίτρων, τον μεγαλύτερο μεταξύ των ανταγωνιστών του, ο οποίος επεκτείνεται σε 1.166 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Advertisement

Κάτω από το καπό, το MG ZS είναι εξοπλισμένο με προηγμένους κινητήρες βενζίνης, συμπεριλαμβανομένου ενός τετρακύλινδρου VT-i κινητήρα 1,5 λίτρων που αποδίδει 106 ίππους και μιας τρικύλινδρης παραλλαγής turbo που αποδίδει 111 ίππους. Η τελευταία συνδυάζεται και με ένα εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων που κάνει ακόμα πιο άνετη και εύκολη την οδήγηση του αυτοκινήτου.

Αυτοί οι κινητήρες όχι μόνο παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις και αθόρυβη λειτουργία, αλλά και τηρούν τα πρότυπα Euro 6, εξασφαλίζοντας οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Το στιβαρό πλαίσιο και η άνετη ανάρτηση του ZS ενισχύουν περαιτέρω την οδηγική εμπειρία, καθιστώντας το εξίσου ευχάριστο τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. H εξαιρετική ηχομόνωση το καθιστά ιδιαίτερα πολιτισμένο και αθόρυβο στο ταξίδι, ενώ η άπλετη ορατότητα και η κορυφαία εργονομία του δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα ευελιξίας στην κίνηση μέσα στην πόλη.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ZS είναι εξοπλισμένο με πλούσια χαρακτηριστικά, όπως 6 αερόσακους, ABS, ESP, αισθητήρες στάθμευσης και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ακόμη και στη βασική έκδοση Exclusive.

Η ανώτερη έκδοση Luxury προσθέτει premium χαρακτηριστικά, όπως δορυφορική πλοήγηση, ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας, δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, προβολείς ομίχλης και cruise control.

Η κορυφαία έκδοση Luxury Plus διαθέτει πρόσθετες πολυτέλειες, όπως πανοραμική κάμερα 360°, αυτόματο παρκάρισμα, είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί και μια τεράστια ηλιοροφή που εκτείνεται σε 1,19 τετραγωνικά μέτρα, ενισχύοντας τη συνολική αίσθηση ευρυχωρίας μέσα στην καμπίνα.

Αυτό που πραγματικά διαφοροποιεί το MG ZS, εκτός από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, είναι η εξαιρετική αξία που προσφέρει. Με εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων, το ZS προσθέτει επιπλέον πόντους στο αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας που χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής.

Επιπλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία εξασφάλισε μεγάλο απόθεμα αυτοκινήτων για άμεση παράδοση, εξαλείφοντας τις μεγάλες περιόδους αναμονής.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να γνωρίσουν το ZS από πρώτο χέρι μέσω του εκτεταμένου δικτύου δοκιμαστικών οδηγήσεων της MG, δίνοντάς τους τη δυνατότητα μέσω test-drives να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση, MG ZS επαναπροσδιορίζει την έννοια του σύγχρονου, προσιτού SUV. Με τον συνδυασμό στυλ, ευρυχωρίας, προηγμένων χαρακτηριστικών και χαμηλής τιμής, αποτελεί απόδειξη ότι η κατοχή ενός νέου και εξελιγμένου αυτοκινήτου είναι πλέον προσιτή για τις ελληνικές οικογένειες.

Το MG ZS δεν είναι απλώς ένα ακόμα SUV της ελληνικής αγοράς. Είναι πολύ περισσότερο μία ιδιαίτερα έξυπνη επένδυση η οποία διαθέτει μία απαράμιλλη σχέση ποιότητας-τιμής και προσφέρει την ιδανική λύση σε όσους αναζητούν ένα πλήρες από κάθε άποψη αυτοκίνητο που ξεπερνά κατά πολύ τα δεδομένα της κατηγορίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: MG ZS 1.5 VT-i (+video)
Τα 14+1 φτηνότερα μοντέλα μέχρι 19.000 ευρώ
Το MG ZS «βάζει τα γυαλιά» στον τάρανδο (+video)