Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-Benz GLB της Brabus

Ελλάδα 8:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mercedes-Benz GLB της Brabus

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz GLB της Brabus

ΝΕΑ

Η Brabus παρουσίασε τη δική της πρόταση αναβάθμισης για τη GLB, το πιο νέο μοντέλο στην οικογένεια των compact SUV που έχει παρουσιάσει η Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Η Brabus έχει ειδίκευση στα μοντέλα της Mercedes-Benz και όλα όσα έχουν περάσει το «κατώφλι» του Γερμανού βελτιωτή, έχουν επιστρέψει στο δρόμο με διαφορετικό αισθητικό αποτύπωμα αλλά και τονισμένη διάθεση επιδόσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση, η GLB 250 από της Brabus έχει ένα κιτ απόδοσης που ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα των 2,0 λίτρων από 224 ίππους με ροπή 35,7 kgm, στους 270 ίππους με μέγιστη τιμή ροπής τα 43,8 kgm. Οι επιδόσεις του μοντέλου μετά τις περιποιήσεις της Brabus, είναι 6,6 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 240 χλμ./ώρα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Brabus έχει σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών κι άλλα κιτ αναβάθμισης ισχύος, τόσο για τις υπόλοιπες βενζινοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου, όσο και για τις diesel.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η Brabus προτείνει κάποιες αλλαγές που τονίζουν το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο, διαμέτρου 90 χιλιοστών δίνουν το στίγμα της αναβαθμισμένης εκδοχής, κάτι που κάνουν και οι τροχοί 18, 19 ή 20 ιντσών. Οι ζάντες στο αυτοκίνητο των φωτογραφιών, είναι 20άρες με μοτίβο 10 ακτίνων και πλάτος 8,5 ίντσες, τις οποίες η Brabus συνδυάζει με ελαστικά 255/40 από τις εταιρείες Continental, Pirelli και Yokohama.

Τα σπορ ελατήρια μειώνουν το ύψος της διαδρομής κατά περίπου 30 χιλιοστά ενώ οι ιδιοκτήτες που θέλουν και τις βόλτες τους (σχετικά) μακριά από την άσφαλτο, μπορούν να παραγγείλουν τα ελατήρια για τις εκδόσεις του μοντέλου με τετρακίνηση, που αυξάνουν την απόσταση από το έδαφος κατά περίπου 35 χιλιοστά σε σύγκριση με τις εργοστασιακές εκδόσεις.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή: Νέα Mercedes-Benz GLB 200

Advertisement

Πραγματικός πύραυλος το σκάφος της Brabus

Με 306 άλογα η Mercedes-AMG GLB 35 

 

Advertisement