Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το σκάφος της Brabus είναι πραγματικός πύραυλος

Ελλάδα 2:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σκάφος της Brabus είναι πραγματικός πύραυλος

ΝΕΑ

Το σκάφος της Brabus είναι πραγματικός πύραυλος

ΝΕΑ

Η Brabus δεν κατασκευάζει μόνο πολυτελή οχήματα για το δρόμο αλλά μπορεί να προσφέρει παρόμοια απόδοση και στο νερό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την περιορισμένη έκδοση Shadow 900. Τα λόγια είναι περιττά…

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν ταχύπλοα και ταχύπλοα. Κάποια όμως πραγματικά κάνουν τη διαφορά όχι μόνο με την εμφάνιση τους αλλά και με τις υπέρογκες δυνατότητές τους. Η Brabus μετατρέπει ένα συμβατικό σκάφος στον τέλειο σύντροφο για κάθε εκατομμυριούχο ή ακόμη και… κακοποιό. Το Shadow 900 Black Ops Boat είναι απίστευτα γρήγορο, απίστευτα ισχυρό και μακράν το καλύτερο της κατηγορίας του.

Στα 38 πόδια (11,5 μέτρα), το Shadow 900 κυκλοφορεί σε εκδόσεις Sun-Top και Spyder. Μόνο 37 κομμάτια και των δύο μοντέλων θα κατασκευαστούν, ενώ η τιμή ξεκινά από τα 450.000 δολάρια και πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τα έξτρα που θα επιλέξει ο τυχερός ιδιοκτήτης. Ο σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα κομψός, η υδροδυναμική παρουσιάζεται βελτιωμένη και το σκαρί έχει προβεί στην ανάλογη δίαιτα. Οι δίδυμοι εξωλέμβιοι κινητήρες 450 ίππων (450R Verado XL 4,6 λίτρων V8 FourStroke της Mercury Marine, με Joystick Piloting) προσφέρουν σε αυτό το εντυπωσιακό σκάφος ταχύτητα έως και 60 κόμβους. Η ταχύτητα πλεύσης είναι πιο άνετη ενώ η σειρά Shadow 900 διαθέτει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

Κάθε λεπτομέρεια σε καθένα από τα 37 κομμάτια που θα κατασκευαστούν είναι χειροποίητη: Η Brabus λέει ότι η εργασία βαφής μόνο χρειάζεται έως και έξι εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι απαράμιλλα επίπεδα φινιρίσματος και αίσθηση μιας πραγματικά αποκλειστικής πολυτελούς πρόταση. Το Shadow 900 θα προσφέρεται σε γκρι απόχρωση με κόκκινο εσωτερικό το οποίο υπόσχεται φιλόξενη διαμονή για 10 άτομα. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν εμπρός ή πίσω καμπίνα, η οποία υιοθετεί υπνοδωμάτιο για δύο και ένα ολοκληρωμένο μπαρ.

Η Σειρά Shadow 900 έλαβε το βραβείο σχεδιασμού Red Dot 2020 στην κατηγορία σχεδίασης προϊόντων στα μέσα Μαΐου.