Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 306 άλογα η Mercedes-AMG GLB 35

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 306 άλογα η Mercedes-AMG GLB 35

ΝΕΑ

Με 306 άλογα η Mercedes-AMG GLB 35

ΝΕΑ

To νέο compact 7θέσιο SUV των Γερμανών δέχεται τις περιποιήσεις της Mercedes-AMG και αποκτά σπορτίφ στιλ και επιδόσεις. Ας δούμε τα βασικά στοιχεία της νέας Mercedes-AMG GLB 35.

Advertisement
Advertisement


Πριν μερικούς μήνες η γερμανική φίρμα αποκάλυψε την GLB. Ένα compact 7θέσιο SUV το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στις GLA & GLC. Με αφορμή την επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Mercedes παρουσιάζει σήμερα την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου της, την Mercedes-AMG GLB 35. Για την περίσταση, το στάνταρ 4κίνητο αμάξωμα έχει κάτω από το καπό του έναν 2λιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα με ισχύ 306 ίππων & 400 Nm ροπής (συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο).

Τα παραπάνω νούμερα χαρίζουν στην GLB 35 επιτάχυνση 0-100 σε 5,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Στα υπόλοιπα τεχνικά στοιχεία τώρα, η Mercedes-AMG έχει πραγματοποιήσει αλλαγές στην ανάρτηση με νέα ψαλίδια & γόνατα εμπρός, καθώς και ένα νέο υποπλαίσιο στον πίσω άξονα. Βελτιώσεις, συγκριτικά με τις απλές εκδόσεις, έχουμε στο σύστημα διεύθυνσης και στα φρένα (δίσκοι 350 mm εμπρός & 330 mm πίσω).

Advertisement
Advertisement

Η σπόρ εικόνα του αυτοκινήτου ενισχύεται από τη νέα εμπρόσθια γρίλια, τα πλαϊνά σπόιλερ, τις νέες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης. Πιο διακριτικές είναι οι διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουμε το νέο τιμόνι της Mercedes-AMG και τις επενδύσεις αλουμινίου. Η νέα Mercedes-AMG GLB 35 θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2020.

Πρώτη επαφή με τη Mercedes GLB