Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT 73e στο Nurburgring (+video)

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-AMG GT 73e στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT 73e στο Nurburgring (+video)

ΝΕΑ

To νέο υβριδικό υπερόπλο της Mercedes-AMG, η τετράθυρη GT 73e, εθεάθη στην πίστα του Nurburgring σε διαδικασία δοκιμών, που ίσως και να σημαίνει πως ετοιμάζεται για κάποιο νέο ρεκόρ γύρου.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο απαιτητικές πίστες, αυτή του Nurburgring χρησιμοποιείται συχνά- πυκνά από κατασκευαστές για τα νέα τους μοντέλα και η Mercedes-AMG δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με ελαφρύ καμουφλάζ, σε σύγκριση με τις προηγούμενες φορές που την είχαμε δει, η Mercedes-AMG GT 73e «συνελήφθη» από το φακό του καναλιού στο Youtube «CarSpyMedia», να γράφει χρόνους στην πίστα του Nurburgring. Με δεδομένο το ότι η Mercedes-AMG είναι έτοιμη για το λανσάρισμα, αυτό που μένει να δούμε είναι αν οι γύροι αυτοί στην περίφημη πίστα, είναι στο πλαίσιο κάποιων τελικών δοκιμών- ρυθμίσεων ή απλά η εταιρεία «σημαδεύει» ένα ακόμα ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί επισήμως, με την GT 73e να αναμένεται να έχει κινητήρα V8 twin-turbo 4,0-λίτρων που υποστηρίζεται από υβριδικό σύστημα υψηλής απόδοσης, εμπνευσμένο από την F1. Η συνδυαστική ισχύς θα φτάνει τους 804 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής θα ξεπερνά τα 102,0 kgm. Για να έχουμε μια τάξη μεγέθους και να προετοιμαζόμαστε για αυτό που περιμένουμε, αρκεί να θυμηθούμε πως η GT 63 S, αποδίδει 630 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι προβάλει η νέα καμπάνια της Mercedes-AMG (+video)
To Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!
Δημοπρασία για 1 από τα 125 Intermeccanica Indra