Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι προβάλει η νέα καμπάνια της Mercedes-AMG; (+video)

Ελλάδα 0:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι προβάλει η νέα καμπάνια της Mercedes-AMG; (+video)

ΝΕΑ

Τι προβάλει η νέα καμπάνια της Mercedes-AMG; (+video)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG ξεκίνησε μια καινούργια διαφημιστική καμπάνια καθώς προχωρά πλέον στη συναρπαστική νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η νέα καμπάνια, με την ονομασία «Είστε έτοιμοι για AMG;» στοχεύει να επισημάνει όλες τις πτυχές του «performance» και πως αυτές διαμορφώνονται πλέον από εδώ κι εμπρός.

Σε αυτό το πλαίσιο, το logo σηματοδοτεί κάτι περισσότερο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την υψηλή τελική ταχύτητα και τη δυναμική οδήγηση, όπως τουλάχιστον την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Παράλληλα η συγκεκριμένη κίνηση προάγει επίσης τη «δύναμη δημιουργίας νέων αξιών», την ενέργεια που επιτρέπει την πρόοδο και τη βούληση για επίτευξη όλων των στόχων», σύμφωνα πάντα με την ίδια την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-AMG ξεκίνησε την καμπάνια με ένα video 60 sec που παρουσιάζει τις SLS Electric Drive, Mercedes 300 E 5.6 AMG «Hammer», Mercedes-AMG G 63 αλλά και τη νέα Mercedes-AMG GT Black Series, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε ποτέ από τον Γερμανό κατασκευαστή.

Η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα τη Στουτγάρδη χρησιμοποιεί την SLS Electric Drive για να αποδείξει την τεχνολογία, το πρωτοποριακό πνεύμα, την ηλεκτροκίνηση και την εξατομίκευση.

Advertisement

Η 300 Ε AMG Hammer χρησιμοποιείται προκειμένου να παρουσιάσει το εμβληματικό soundtrack του V8 της μάρκας.
Η G 63 αποτελεί παράδειγμα «τρόπου ζωής, διαχρονικού σχεδιασμού, ανωτερότητας και πολυτέλειας», ενώ η σειρά AMG GT Black ενσωματώνει την έννοια του «power» με αυθεντική τεχνολογία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το video περιλαμβάνει επίσης εν συντομία την εντυπωσιακή Project One.

Ο ισχυρισμός «Είστε έτοιμοι για AMG;» συνοψίζει τη μετάλλαξη της φίρμας σε “Performance Luxury“, δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-AMG, Philipp Schiemer.

Advertisement

«Είμαστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσουμε την δυναμική οδήγηση και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες. Συνδυάζουμε το πνεύμα AMG με την πολυτέλεια του αυριανού τρόπου ζωής και έτσι θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη γοητεία της μάρκας Mercedes-AMG”.

Η επιμέλεια προέρχεται από το πρακτορείο Βρετανού φωτογράφου και σκηνοθέτη Rankin.

Advertisement

«Η AMG έχει έναν υπέροχο κατάλογο εκπληκτικών σπορ αυτοκινήτων, ήταν χαρά μου να δημιουργήσω αυτό το project προκειμένου να γιορτάσουμε τη μετάβαση της φίρμας σε ένα συναρπαστικό μέλλον με το γνωστό της ταλέντο», πρόσθεσε ο Rankin.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes AMG ετοιμάζει υβριδικό 4θυρο μοντέλο (+video)
Πόσο κοστίζει αυτή η βελτιωμένη Mercedes-AMG G 63;
Οι υβριδικές Mercedes-AMG θα φορτίζουν όταν ντριφτάρετε (+video)