Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H εντυπωσιακή Ford Mustang GT California Special (+video)

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H εντυπωσιακή Ford Mustang GT California Special (+video)

ΝΕΑ

H εντυπωσιακή Ford Mustang GT California Special (+video)

ΝΕΑ

Η Ford παρουσίασε μια νέα εξοπλιστική έκδοση της Mustang GT με σκοπό να δώσει στο αυτοκίνητο και στον ιδιοκτήτη του χρώμα και αύρα από τις παραλίες της Καλιφόρνιας.

Advertisement
Advertisement

Η Ford Mustang, είτε στην coupe είτε στην cabriolet έκδοσή της, είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο για τους Αμερικανούς αλλά και για τους φίλους της ανά τον κόσμο.

To ιστορικό pony car μετεξελίχθηκε με τα χρόνια σε ένα sports car και σε κάποιες εκδόσεις του οι επιδόσεις του ισοσκελίζουν αυτές ενός ευρωπαϊκού supercar.

Όμως, η γενικότερη κουλτούρα που χαρακτηρίζει τη Mustang δεν έχει μόνο την έντονη επιτάχυνση, αφορά και στη βόλτα με ήρεμο ρυθμό. Και το στερεότυπο προβλέπει αυτό να γίνεται σε παραθαλάσσια διαδρομή, κατά προτίμηση στις ακτές της Καλιφόρνιας.

Advertisement
Advertisement

Για τον λόγο αυτό, η Ford δημιούργησε μια νέα εξοπλιστική έκδοση η οποία προορίζεται για την Mustang GT. Το πακέτο ονομάζεται «California Special» και μπορεί να προστεθεί στη Mustang GT «Premium», την κορυφαία από τις διαθέσιμες.

Advertisement

Σε αυτό περιλαμβάνεται το χρώμα «Rave Blue» το οποίο υπάρχει στη μάσκα και στους λογότυπους της ονομασίας και του κυβισμού του κινητήρα. Στην εκδοχή «Performance Pack» το ίδιο χρώμα υπάρχει και στους τροχούς 19 ιντσών.

Advertisement

Στο εσωτερικό του υπάρχει επίσης μπλε απόχρωση «Navy Pier» στη δερμάτινη επένδυση των καθισμάτων και του τιμονιού και ο λογότυπος «California Special» στον πίνακα οργάνων και στα πατάκια.

Όπως ανακοίνωσε η Ford, το κόστος του πακέτου «California Special» είναι 1.995 δολάρια (περίπου 1.870 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία). Θυμίζουμε ότι η Mustang GT έχει τον πεντάλιτρο V8 κινητήρα που αποδίδει 487 ίππους. Στην εκδοχή «Performance Pack» η μέγιστη ισχύς του φτάνει τους 493 ίππους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία κλασική Mustang του κουτιού! Πως είναι δυνατόν;
Η «τρελή πτήση» της Mustang σταμάτησε σε σπίτι! (+video)
Ο λόγος που η Ford Mustang GTD είναι… παράνομη (+ video)

Advertisement