Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «τρελή πτήση» της Mustang σταμάτησε σε σπίτι! (+video)

Ελλάδα 20:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «τρελή πτήση» της Mustang σταμάτησε σε σπίτι! (+video)

ΝΕΑ

Η «τρελή πτήση» της Mustang σταμάτησε σε σπίτι! (+video)

ΝΕΑ

Την ώρα του ατυχήματος μέσα στο σπίτι βρίσκονταν κάτοικοι, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Advertisement
Advertisement

Το ασημί Ford φαινόταν να κινείται με υπερβολική ταχύτητα πριν από το ατύχημα. Καθώς ο οδηγός πλησίασε το σήμα STOP, που ήταν τοποθετημένο σε μια διασταύρωση, πάτησε απότομα τα φρένα. Πολύ αργά!

Ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος για τόσο απότομο φρενάρισμα, είχε ως αποτέλεσμα -μετά από δύο άλματα- η Mustang ν’ απογειωθεί. Μετά από μια σύντομη «πτήση», το αυτοκίνητο έπεσε στον τοίχο του σπιτιού Grand Terrace, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Ευτυχώς, οι ένοικοι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο διέφυγαν σώοι. Επιπλέον, δεν υπήρχαν οχήματα που να πλησίαζαν από τη διασταύρωση, μετριάζοντας τον κίνδυνο δυνητικά θανατηφόρου σύγκρουσης.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό απαθανατίστηκε από την κάμερα κατοίκου της περιοχής, που το διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα πληροφορίες , ο οδηγός βγήκε από το κατεστραμμένο muscle car και αρνήθηκε ιατρική βοήθεια στο σημείο. Ας ελπίσουμε ότι έμαθε το μάθημά του και θα προσπαθήσει να υπακούσει στους νόμους οδικής κυκλοφορίας την επόμενη φορά που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι, ενός τόσο δυνατού αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο λόγος που η Ford Mustang GTD είναι… παράνομη (+ video)
Ford GT όπως λέμε… ήρωας κατά λάθος!
Τα σχέδια της Ford για μια ηλεκτρική Mustang (όχι Mustang Mach-E)