Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο «The Mall Athens» το νέο Ford Focus

Ελλάδα 18:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο «The Mall Athens» το νέο Ford Focus

ΝΕΑ

Στο «The Mall Athens» το νέο Ford Focus

ΝΕΑ

Η Ford επιδεικνύει το νέο της Focus στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, στο Μαρούσι και θα το αφήσει εκεί προς ενημέρωση και θέαση των ενδιαφερόμενων μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Πιστή στο καθιερωμένο της πλέον ραντεβού στο «The Mall Athens», η Ford Motor Ελλάς ετοίμασε για μία ακόμα φορά ένα stage που βρίσκεται στο επίπεδο 1 του γνωστού πολυκαταστήματος, στο οποίο όλοι οι επισκέπτες μπορούν έως και τις 15 Νοεμβρίου να ενημερωθούν, αλλά και να δουν από κοντά το Ford Focus.

Το συγκεκριμένο είναι η περιπετειώδης και 5θυρη έκδοση Active X, με τον turbo ντίζελ κινητήρα των 1,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 113 ίππους.

Βέβαια, διατίθεται στην ελληνική αγορά και σε βενζινοκίνητες εκδόσεις, όπως η EcoBoost με τον κινητήρα 1,0 λίτρων και τους 123 ίππους, η υβριδική EcoBoost (MHEV) των 155 ίππων και η 2,3 λίτρων EcoBoost που είναι η δυνατότερη καθώς αποδίδει 276 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, υπάρχει άλλη μία πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα 1,5 λίτρων ισχύος 113 ίππων.

Το Ford Focus κατασκευάστηκε με σκοπό να προσφέρει στους απανταχού χρήστες μία λύση για όλες τις μετακινήσεις και ανάγκες τους προτάσσοντας μεταξύ άλλων επιδόσεις και οικονομία καυσίμου, τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και εξοπλισμό άνεσης.

Advertisement

Καθιστώντας το ακόμα πιο ανταγωνιστικό για τους Έλληνες πελάτες, η Ford προσφέρει όλες τις εκδόσεις του νέου Focus σε συνδυασμό με το προωθητικό πρόγραμμα FordPlus, το οποίο εξασφαλίζει προνόμια, όπως χαμηλή προκαταβολή από μόλις 5.614€ και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect.

Το Ford Focus θα είναι διαθέσιμο προς θέαση στο The Mall Athens από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00 και το Σάββατο 10:00-20:00.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί το νέο Ford Focus επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του;
Το Ford Focus ST με νέο σπορ πακέτο Track Pack
Ποιά είναι τα ισχυρά σημεία του Ford Focus;