Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ακραίο Ford F-150 αφιερωμένο στον Στιβ Μακουίν

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ακραίο Ford F-150 αφιερωμένο στον Στιβ Μακουίν

ΝΕΑ

Ένα ακραίο Ford F-150 αφιερωμένο στον Στιβ Μακουίν

ΝΕΑ

Ο γιος του θρυλικού Στιβ Μακουίν αποφάσισε να τιμήσει τον πατέρα του με ένα σκληροπυρηνικό Ford F-150.

Advertisement
Advertisement

Η λατρεία του Στιβ Μακουίν για τις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα ήταν σε όλους γνωστή. Ο θρυλικός ηθοποιός και οδηγός αγώνων έχει συνδέσει το όνομά του με την ταχύτητα και την περιπέτεια και δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός «King of Cool» που του έχει αποδοθεί.

Στην Έκθεση SEMA που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας κάθε χρόνο και έχει να κάνει με premium custom κατασκευές, ο γιος του Στιβ Μακουίν, Τσαντ, αποκάλυψε μια ειδική έκδοση του Ford F-150 αφιερωμένο στον πατέρα του. Το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική σκηνή καταδίωξης στην ταινία Bullit στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακουίν και μάλιστα έπαιξε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές δράσεις.

Advertisement
Advertisement

Το Ford F-150 Off-Road Edition έχει πολλές αναβαθμίσεις που ξεκινούν από την τεράστια εισαγωγή αέρα στο καπό. Στην οροφή έχουν τοποθετηθεί προβολείς LED της AlphaRex Black Nova Series, ενώ στο κέντρο της μάσκας επίσης υπάρχουν προβολείς. Στο εσωτερικό έχει σχεδιαστεί από την Steeda και την RealTruck και έχει χρησιμοποιηθεί δέρμα της Katzkin.

Κάτω από το καπό του F-150 βρίσκεται ο V8 κινητήρας Coyote των 5.0 λίτρων της Ford Performance ο οποίος αποδίδει 775 ίππους. Συνεργάζεται με 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η εξάτμιση είναι της Borla S-Type. Οι αναρτήσεις είναι της Bilstein με σύστημα αύξησης του ύψους του αμαξώματος, τα φρένα είναι της Brembo και οι τροχοί της Gauge με ελαστικά 37 ιντσών της Nitto.

Advertisement

Το κιτ για το Ford F-150 Off-Road αφιερωμένο στον Στιβ Μακουίν πωλείται ξεχωριστά στην τιμή των 35.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Ford Ranger για τις… φαβέλες
Πως μετατρέπεις μια κλασική Ford Mustang σε… ηλεκτρικό δαίμονα!
Ford Ranger Wildtrak X: Πανευρωπαϊκή οδηγική πρεμιέρα στην Ελλάδα