Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H διάδοχος της Lamborghini Aventador θα είναι έτσι!

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H διάδοχος της Lamborghini Aventador θα είναι έτσι!

ΝΕΑ

H διάδοχος της Lamborghini Aventador θα είναι έτσι!

ΝΕΑ

Όλοι αναμένουμε να δούμε πώς θα είναι το καινούργιο μοντέλο το οποίο θα αντικαταστήσει την Aventador, έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια παρουσίας της. Η Lamborghini μάς έδωσε μια πρόγευση με κάποια λιτά αλλά πλήρως κατατοπιστικά σκίτσα τού νέου hypercar της.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχει ανακοινωθεί από τη Lamborghini, το καινούργιο μοντέλο της θα παρουσιαστεί εντός του Μαρτίου. Τότε θα δούμε πώς θα είναι πραγματικά ο αντικαταστάτης της Aventador.

Ωστόσο, μια πρώτη εικόνα για το αμάξωμα του νέου ιταλικού hypercar μπορούμε να δούμε σε σκίτσα αυτού τα οποία δημοσιεύτηκαν.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, αν και χαμηλής ανάλυσης και ποιότητας, προέρχονται από την αίτηση κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η εταιρεία τής Sant’Agata Bolognese στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας («WIPO»).

Advertisement
Advertisement

Σε αυτές, απεικονίζεται με λιτό και γραμμικό τρόπο το αμάξωμα του καινούργιο μοντέλου. Η μορφή του, αναμφισβήτητα, το προσδιορίζει αμέσως ως μια Lamborghini. Το εμπρός μέρος του παραπέμπει σε αυτό της Sian FKP 37, του συλλεκτικού μοντέλου το οποίο δημιουργήθηκε το 2019 για να τιμηθεί ο Ferdinand Piëch, το σημαντικό στέλεχος του Ομίλου Volkswagen, ο οποίος απεβίωσε εκείνη τη χρονιά.

Στο πίσω μέρος η διαμόρφωση παραπέμπει σε αυτό της επίσης επετειακής Centenario η οποία παρουσιάστηκε το 2016 για να τιμηθεί η συμπλήρωση ενός αιώνα από τη γέννηση του Ferruccio Lamborghini (1916). Εκτός του μεγάλου αεροδυναμικού διαχύτη και της εξαγωνικής διαμόρφωσης της διπλής απόληξης της εξάτμισης, μπορούμε να διακρίνουμε τα πίσω φώτα όπου έχουν το πατρόν του πλαγίου κεφαλαίου γράμματος ύψιλον.

Advertisement

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του θα είναι ο V12 ο οποίος πλέον θα διαθέτει και σύστημα υβριδικής διάταξης με σκοπό να πληροί την αυστηρότερη νόρμα προστασίας τού περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε την Lamborghini Countach LPI 800-4
Με δύο ηλεκτροκινητήρες η διάδοχος της Lamborghini Aventador
Πώς θα διατηρήσει η Lamborghini την ταυτότητά της;

Advertisement