Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bugatti ανακατασκεύασε τη Veyron 16.4 Grand Sport

Ελλάδα 12:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Bugatti ανακατασκεύασε τη Veyron 16.4 Grand Sport

ΝΕΑ

H Bugatti ανακατασκεύασε τη Veyron 16.4 Grand Sport

ΝΕΑ

Το πρώτο δείγμα του προγράμματος «La Maison Pur Sang» της Bugatti, είναι γεγονός.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti μας παρουσιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επίπεδο τεχνογνωσίας και το μεράκι που κατέχουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν το τμήμα ανακατασκευών της εταιρείας, που φέρει τον κωδικό «La Maison Pur Sang» και που ιδρύθηκε το 2020.

Σκοπός του τμήματος είναι η ανακατασκευή παλαιότερων μοντέλων της εταιρείας, πάντα με την απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και την χρησιμοποίηση αυθεντικών ανταλλακτικών. Το πρώτο μοντέλο που δέχτηκε τις «περιποιήσεις» των μηχανικών είναι μία Veyron, σε έκδοση 16.4 Grand Sport, η οποία αποτέλεσε το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην έκθεση του Pebble Beach.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας τον ρόλο του πρωτότυπου, η συγκεκριμένη Veyron παρουσιάστηκε σε διάφορα γκαλά σχεδόν σε όλον τον κόσμο, τόσο στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και σε χώρες της Μ. Ανατολής. Λόγω αυτού, ουδέποτε βρέθηκε στην κατοχή ιδιώτη, άρα δεν έφερε και πινακίδες κυκλοφορίας.

Η «Grand Sport 2.1», όπως την ονομάζει η εταιρεία από το Molsheim είναι βαμμένη σε μεταλλικό ασημί χρώμα, ενώ το εσωτερικό της διαθέτει καφέ, τύπου Cognac, δερμάτινες επενδύσεις. Χάρη στο πρωτότυπο τρόπο καταγραφής των αυθεντικών τμημάτων του αμαξώματος και στον αριθμό πλαισίου, η εταιρεία κατάφερε σε μία περίοδο τεσσάρων μηνών να τα αφαιρέσει, να τα ξαναβάψει με το ορίτζιναλ χρωματισμό, όπως αντίστοιχα και με τα στοιχεία που απαρτίζουν την καμπίνα (κεντρική κονσόλα).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bugatti Divo: Από το Molsheim στην πίστα (video)
Bugatti Chiron Super Sport: Δοκιμές στα 440 χλμ./ώρα
Σπάνια αγωνιστική Bugatti EB110 Sport Competizione πατά και πάλι σε πίστα

Advertisement