Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ΑΒΤ τουμπανιάζει το Audi RS7

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ΑΒΤ τουμπανιάζει το Audi RS7

ΝΕΑ

H ΑΒΤ τουμπανιάζει το Audi RS7

ΝΕΑ

Το Audi RS7 Legacy Edition είναι το νέο μικρό θαύμα της ABT Sportsline.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρείας βελτίωσης ABT Sportsline έχει συνδέσει σε πολλές περιπτώσεις το όνομά της με την Audi. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική σειρά Legacy που αφορά τις γρήγορες εκδόσεις RS της γερμανικής μάρκας.

Μετά λοιπόν από την Audi RS6 Legacy που παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες, σειρά είχε η RS7 να αποκτήσει την έκδοση Legacy με τις ευλογίες της ABT. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται για να τιμήσει τα δέκα χρόνια παρουσίας του μοντέλου και θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά το RS7 Legacy Edition χρησιμοποιεί ένα αιχμηρό αεροδυναμικό πακέτο με πολλά εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Στο πίσω μέρος έχει προστεθεί μια μικρή αεροτομή, ενώ οι καθρέπτες είναι από σούπερ ανθεκτικό υλικό. Στον επιθετικό χαρακτήρα συμβάλουν και οι τεράστιες ζάντες 22 ιντσών με τα ελαστικά Goodyear Eagle F1.

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα πράγματα στον τομέα των επιδόσεων. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V8 των 4.0 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 750 ίππους και 980 Nm ροπής. Αναβαθμίσεις έχουμε και στις αναρτήσεις με καινούρια ελατήρια και σταμπιλιζατέρ τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα. Η τιμή του Audi RS7 Legacy Edition by ABT έχει οριστεί στις 102.600 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο ισχυρό Audi R8 από την VF Engineering
Audi: Επικεντρώνεται αποκλειστικά στην F1
H Audi ετοιμάζει επίθεση με νέο αρχηγό

Advertisement