Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Alpine Α110 γιορτάζει στο Goodwood

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Alpine Α110 γιορτάζει στο Goodwood

ΝΕΑ

H Alpine Α110 γιορτάζει στο Goodwood

ΝΕΑ

Η γαλλική εταιρεία εισάγει τρεις νέες στιλιστικές σειρές της A110, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Advertisement
Advertisement

Μέρος του προγράμματος προσαρμογής του atelier της εταιρείας, τα λεγόμενα “εμβληματικά liveries”, γιορτάζουν τρεις σημαντικές στιγμές από την ιστορία της Alpine.

Δύο συνδέονται με την προέλευση της εταιρείας, ενώ το τρίτο είναι ένας φόρος τιμής στην πρώτη διαδρομή της Alpine στο Pikes Peak International Hill Climb.

Το πρώτο ονομάζεται French Signature και είναι το απλούστερο από τα τρία. Αποτελείται από μια λεπτή τρίχρωμη γραμμή που διατρέχει το κέντρο του μπροστινού καπό και πάνω στην οροφή.

Advertisement
Advertisement

Φορώντας τα μπλε, λευκά και κόκκινα χρώματα της γαλλικής σημαίας, αντικατοπτρίζει την καταγωγή του Alpine στην πόλη Dieppe.

Η ζωντάνια περιλαμβάνει επίσης το τριγωνικό μοτίβο “νιφάδες χιονιού” που χρησιμοποιείται από τη Formula 1 της μάρκας, τα προγράμματα αντοχής και το βέλος Α στην οροφή.

Advertisement

Διαθέσιμο με οποιοδήποτε εξωτερικό χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του εκτεθειμένου ανθρακονήματος, το French Signature “wrap”.

Στη συνέχεια, έχουμε το Racing Heritage, ένα πακέτο που προσθέτει διπλές λευκές ρίγες στο καπό, την οροφή και το καπό του πορτμπαγκάζ, για μια vintage εμφάνιση μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement

Υπάρχει επίσης ένα λευκό όχι. 55 roundel στην κουκούλα, που θυμίζει τη χρονιά που ο Jean Redele ίδρυσε την Alpine.

Τέλος, υπάρχει ένα πιο πολύχρωμο και πολύπλοκο χρώμα που ονομάζεται US Racing 2023. Αυτό το φινίρισμα αναπαράγει το χρώμα του αγωνιστικού αυτοκινήτου A110 Pikes Peak που ανέβηκε στο “Race to the Clouds” τον Ιούνιο του 2023.

Advertisement

Ήταν η πρώτη συμμετοχή της Alpine στην εμβληματική διοργάνωση αναρρίχησης λόφων και είδε την βαριά τροποποιημένη A110 να τερματίζει στην τρίτη θέση και να σημειώνει νέο ρεκόρ κατηγορίας.

Σε αντίθεση με τα άλλα δύο χρώματα, το US Racing 2023 περιορίζεται σε αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί σε Glacier White και Iridescent White.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Alpine τιμά την ομάδα της F1, με μια σπέσιαλ A110
H Alpine αναβιώνει την A310!
Το εξωτικό νέο κράνος της Alpinestars (+video)