Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Abarth γιορτάζει και «κερνάει» νέες εικόνες του 600e

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Abarth γιορτάζει και «κερνάει» νέες εικόνες του 600e

ΝΕΑ

H Abarth γιορτάζει και «κερνάει» νέες εικόνες του 600e

ΝΕΑ

Η ιταλική μάρκα επιδόσεων ζει στον αστερισμό του 600e και το συνδυάζει με τα 75 χρόνια ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της ιταλικής μάρκας επιδόσεων -βασισμένο στο Fiat 600eπαρουσιάστηκε για πρώτη φορά, στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά αυτές οι νέες λήψεις δίνουν μια καλύτερη οπτική στο επιθετικό bodykit, το έντονο μωβ χρώμα και τα ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία, πριν από την τελική παρουσίασή του το καλοκαίρι.

Το νέο Abarth 600e θα κατασκευαστεί, σε πρώτη φάση, σε μόλις 1.949 μονάδες, στην έκδοση Scorpionissima στον μοναδικό χρωματισμό Hypnotic Purple (μωβ) με μαύρες λεπτομέρειες και αεροδυναμικές αναβαθμίσεις.

Όπως είναι λογικό, η Abarth ανέβασε τον πήχη όσον αφορά την ισχύ του αυτοκινήτου. Στον εμπρός άξονα έχει τοποθετηθεί ένας ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 240 ίππων, ο οποίος θα προσφέρει εξαιρετικές επιταχύνσεις.

Advertisement
Advertisement

Εκτός απροόπτου, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 54 kWh με την αυτονομία τουλάχιστον στα 300 χιλιόμετρα, αν και με τόση ισχύ και ημι-αγωνιστικό στήσιμο, δύσκολα ο οδηγός θα συγκρατηθεί και θα σκεφτεί την οικονομική οδήγηση.

Οι πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές θα δοθούν στη δημοσιότητα, στο ντεμπούτο του μοντέλου, αλλά η Abarth έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι είναι εφοδιασμένο με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και ελαστικά επιδόσεων.

Αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τον προμηθευτή ελαστικών της Formula E, Hankook, σύμφωνα με τον οποίο έχουν σχεδιαστεί για να “εξασφαλίζουν μέγιστη πρόσφυση και να εγγυώνται εξαιρετική αγωνιστική δυναμική σε κάθε είδους συνθήκες”,