Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

GTO Engineering Squalo: Αυτό είναι το εσωτερικό του

Ελλάδα 10:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GTO Engineering Squalo: Αυτό είναι το εσωτερικό του

ΝΕΑ

GTO Engineering Squalo: Αυτό είναι το εσωτερικό του

ΝΕΑ

Το coupe με το V12 κινητήρα της GTO Engineering, θα έχει δερμάτινη επένδυση με μεγάλα στρογγυλά όργανα στον πίνακα, κεντρικό ρολόι και ξύλινο τιμόνι συνεχίζοντας έτσι τη ρετρό διάθεση του Squalo.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική εταιρεία κυκλοφόρησε κάποια σκίτσα του εσωτερικού για το επερχόμενο Squalo που έχει εμπνευστεί από τη Ferrari 250 GTO.

Οι εικόνες δείχνουν μια ευρύχωρη καμπίνα με τις δερμάτινες επενδύσεις να δίνουν «χρώμα» στη ρετρό εικόνα του εσωτερικού του Squalo. Τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι πράσινο, καφέ και κόκκινο έτσι όπως φαίνεται από τα πρώτα σκίτσα που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα. Το τιμόνι φαίνεται να είναι διακοσμημένο σαν ξύλο, με τέσσερα αναλογικά στρογγυλά όργανα και ένα ρολόι στο κέντρο του ταμπλό, που παραπέμπει στα σπορ αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960. Η εταιρεία αναφέρει ότι η θέση των πεντάλ, του τιμονιού και του κιβωτίου ταχυτήτων εξακολουθεί να αναλύεται, καθώς μπορεί να υπάρξει στο τέλος διαφορετική προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Θα πρέπει να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον κι άλλες, πιο λεπτομερείς εικόνες που θα μας δίνουν μια εικόνα για το σύστημα ψυχαγωγίας και τη συνδεσιμότητα με τα smartphones. «Οι οδηγοί του Squalo θα περνούν περισσότερο χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο, οπότε ήταν ζωτικής σημασίας για εμάς όχι μόνο να ακούσουμε τους πελάτες μας αλλά και να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας στην οδήγηση σπορ αυτοκινήτων για να επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι σημαντικό στην καμπίνα: η απλότητα και η συμμετοχή του οδηγού», δήλωσε ο ιδρυτής της GTO Engineering, Mark Lyon. Το όνομα «Squalo», που σημαίνει «καρχαρίας» στα ιταλικά, επιλέχθηκε για την εξατομικευμένη δημιουργία λόγω της εμφάνισης του καρχαρία, του ένστικτου και της ταχύτητάς του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έργο τέχνης ο V12 της Squalo
Αυτό είναι το GTO Engineering Squalo
H θρυλική Ferrari 250 GTO ξανά στο προσκήνιο

Advertisement

 

 

 

Advertisement