Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γνήσια αξεσουάρ Toyota για κάθε μοντέλο

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνήσια αξεσουάρ Toyota για κάθε μοντέλο

ΝΕΑ

Γνήσια αξεσουάρ Toyota για κάθε μοντέλο

ΝΕΑ

Γνωστή και αναγνωρισμένη εδώ και δεκαετίες η Toyota σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει χρόνια τώρα παγιώσει τη θέση της ως πρωτοπόρος κατασκευαστής σε θέματα ποιότητας και ανθεκτικότητας.

Advertisement
Advertisement

Ακριβώς όπως τα οχήματα Toyota, έτσι λοιπόν και τα γνήσια αξεσουάρ Toyota έχουν σχεδιαστεί άριστα προκειμένου να αποδίδουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες.

Τα γνήσια αξεσουάρ Toyota αναπτύσσονται παράλληλα με κάθε νέο μοντέλο, με αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα να επιτρέπει στην Toyota να σχεδιάζει και να εξελίσσει εκείνα τα κατάλληλα αξεσουάρ που ενσωματώνονται τέλεια στη δομή του οχήματος αλλά και τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τα παραπάνω, η ανώτερη σχεδίαση μαζί με τις εκτενείς δοκιμές και την εγγυημένη ποιότητα καθιστούν αμέσως τα γνήσια αξεσουάρ Toyota την τέλεια επιλογή για την επόμενη ασφαλή και ευχάριστη εξόρμηση σας.

Θεωρείται αυτονόητο για την κορυφαία ιαπωνική εταιρία πως κάθε γνήσιο αξεσουάρ Toyota έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να είναι 100% συμβατό με το όχημά σας. Αυτό διασφαλίζει ότι τα κρίσιμα συστήματα ασφαλείας, όπως οι αερόσακοι, θα συνεχίσουν να λειτουργούν τέλεια.

Advertisement

Τα γνήσια αξεσουάρ Toyota κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας διαδικασίες παγκόσμιας κλάσης για να πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της Toyota. Όλα υποστηρίζονται από την πλήρη 5ετή εγγύηση της Toyota.

Η πρόσβαση στις προηγμένες πληροφορίες σχεδιασμού και στυλ οχημάτων της Toyota σημαίνει σιγουριά σε ό,τι αφορά τα γνήσια αξεσουάρ, αφού ενσωματώνονται και ταιριάζουν τέλεια, για να συμπληρώνουν το στυλ του Toyota σας.

Advertisement

Μόνο τα γνήσια αξεσουάρ Toyota ξεκινούν τη διαδικασία σχεδιασμού και μηχανικής έως και 5 χρόνια πριν από την κυκλοφορία του νέου μοντέλου. Αυτό διασφαλίζει ότι τα Γνήσια Αξεσουάρ Toyota έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση, λειτουργώντας μαζί με το όχημα ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα.

Toyota Protect

Advertisement

Η επιλογή ενός μη αυθεντικού προϊόντος ή η λανθασμένη εφαρμογή του προϊόντος από μη εξουσιοδοτημένο έμπορο, μπορεί να προκαλέσει από φθορά στα υφάσματα και στα υλικά έως και προβλήματα σε κρίσιμα συστήματα ασφαλείας.

Αγορά προϊόντων από το εξωτερικό; Εάν δεν είναι αυθεντικά μπορεί να επηρεάσουν ακόμα και τους αισθητήρες του Toyota Safety Sense. Κοτσαδόροι και καλωδίωση 13p ή 7p. Είναι πολύ εύκολο να προκληθεί πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου.

Μπάρες οροφής και αξεσουάρ στήριξης (πχ. βάση ποδηλάτου). Πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις τόσο για ασφαλή οδήγηση, όσο και για την απαραίτητη ασφαλή τοποθέτηση στο όχημα.

Σε ότι αφορά τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota αυτά περιλαμβάνουν, αξεσουάρ εμφάνισης (εσωτερικό, εξωτερικό), προστασίας, ασφάλειας, μεταφοράς, οικογένεια Toyota Protect, αλλά και Car Care.

Αναζητήστε τα διαθέσιμα αξεσουάρ Toyota ανά μοντέλο εδώ:
##https://www.toyota.gr/owners/parts-and-accessories/genuine-accessories/accessories-wishlist

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φθινοπωρινές προσφορές γνήσιων αξεσουάρ από την Toyota
Αξεσουάρ για πιο άγρια εμφάνιση του Toyota GR Yaris
Το Toyota Yaris έφτασε τα 10.000.000! (+video)