Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αξεσουάρ για πιο άγρια εμφάνιση του Toyota GR Yaris

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αξεσουάρ για πιο άγρια εμφάνιση του Toyota GR Yaris

ΝΕΑ

Αξεσουάρ για πιο άγρια εμφάνιση του Toyota GR Yaris

ΝΕΑ

Κατασκευασμένα από ανθρακόνημα για να είναι ελαφρά και με φινίρισμα που περιλαμβάνει δύο στρώσεις διάφανο βερνίκι, τα αξεσουάρ της Toyota για το GR Yaris θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στο έτος.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν το GR Yaris τους πιο δυναμικό στην όψη, με πολλά στοιχεία από ανθρακόνημα και μια μεγάλη φτερούγα.

Στη λίστα βρίσκουμε το καπό από ανθρακόνημα, την πίσω ευμεγέθη φτερούγα και τα σταθερά bucket καθίσματα, μαζί με ένα σετ για την ανάρτηση (αμορτισέρ και ελατήρια) που κάνουν το στήσιμο του μικρού μοντέλου ακόμα πιο εστιασμένο στην οδήγηση της πίστας.

Advertisement
Advertisement

Τα καθίσματα είναι πολύ ποιοτικά με την υπογραφή της Recaro και έχουν διαδρόμους συμβατούς με εκείνους των τυπικών καθισμάτων προκειμένου να μπορούν να ρυθμιστούν τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την απόσταση από το τιμόνι- ταμπλό. Τα 2.800 ευρώ είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο ποσό αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Αντίστοιχα, πολύ πιο οικονομική είναι η επέμβαση που αφορά στο τιμόνι.

Εκεί έχουμε επένδυση από suede με ασημί ραφές και κόστος που δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ. το τιμόνι μπορεί να γίνει σετ με αντίστοιχο επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο. Με τη διάθεσή του να αρχίζει από την Ιαπωνική αγορά, το GR Yaris αποκτά και την πλέον σκληροπυρηνική έκδοση, που κοστολογείται από 57.000 και προσφέρει μεγαλύτερη τιμή ροπής (390 Nm) χειροκίνητο κιβώτιο με πιο κοντές σχέσεις μετάδοσης, ενισχυμένο συμπλέκτη και ενισχυμένη στρεπτική ακαμψία, για τις ανάγκες της οποίας το GRMN Yaris δεν έχει και πίσω κάθισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota GR Yaris
Αναβαθμίσεις και πίσω κίνηση για τα Volvo C40 και XC40
Ποια ιστορικά δίκυκλα της Honda γίνονται ηλεκτρικά;