Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

“Γκαζιάρικα” καροτσάκια για μωρά από τη Mercedes-AMG

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Γκαζιάρικα” καροτσάκια για μωρά από τη Mercedes-AMG

Car Gadget

“Γκαζιάρικα” καροτσάκια για μωρά από τη Mercedes-AMG

Car Gadget

Η Mercedes μπήκε στην αγορά των καροτσιών για μωρά, πριν από δύο περίπου χρόνια με τη συνεργασία της Hartan και πιο πρόσφατα επέκτεινε τη γκάμα της με μια επίσημη πρόταση που έχουν τη σφραγίδα της AMG.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά Avantgarde έχει ανανεωθεί και το παιδικό καροτσάκι Mercedes-AMG, διαθέτει πλέον ζάντες υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν με το αρχικό σχέδιο της AMG και ένα κάλυμμα καθίσματος Microfaser Dinamica σε μαύρο ή γκρι σκούρο.

Η άνεση του μικρού είναι ενισχυμένη χάρη στην ανάκλιση πολλαπλών επιπέδων της πλάτης, στο πτυσσόμενο κουβούκλιο με προστατευτική θήκη και στη ζώνη εξαερισμού που εξασφαλίζουν άνεση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Το καροτσάκι είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει την αλλαγή της θέσης του παιδιού, στην περίπτωση που ο γονιός θέλει να το επιβλέπει και πρέπει να αντιστραφεί η φορά του.  Επιπλέον, το καροτσάκι διαθέτει επίσης ειδική ανάρτηση, φρένο στάθμευσης και ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβής.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό επίσης είναι το ότι δεν χρειάζεται αυτοκίνητο με μεγάλο πορτ μπαγκάζ για τη μεταφορά του καροτσιού της Mercedes-AMG, καθώς οι διαστάσεις του είναι εξαιρετικά συμπαγείς (69 × 58,5 × 31 εκατοστά) όταν διπλώνεται, ώστε να χωράει ακόμα και στα πιο sport μοντέλα της Mercedes-AMG. Για το καρότσι, υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ διαθέσιμα σε προνομιακή τιμή, συμπεριλαμβανομένου του κλιματικού στρώματος, του αεριζόμενου κάτω μέρους, καθώς και ενός σακιδίου Bag2Go που μπορούν να προσαρτηθούν στη λαβή ή να μεταφέρονται με την προσαρμογή του σχετικού ιμάντα, ως τσάντα για τον ώμο. Λεπτομέρειες για το κόστος μπορούν να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι, μόνο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Μπαγκαζιέρα οροφής από τη Mercedes-AMG

Mercedes-Benz Vision Duet: Ηλεκτρικό και αυτόνομο μέλλον

Advertisement

Mercedes AMG G63 με ρετρό στοιχεία