Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιώργος Βασιλάκης: Τα ηλεκτρικά έχουν δημιουργήσει σύγχυση…

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιώργος Βασιλάκης: Τα ηλεκτρικά έχουν δημιουργήσει σύγχυση…

ΝΕΑ

Γιώργος Βασιλάκης: Τα ηλεκτρικά έχουν δημιουργήσει σύγχυση…

ΝΕΑ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων Γιώργος Βασιλάκης σε ομιλία του τόνισε πως πολλά εργοστάσια δεν είναι ακόμα έτοιμα να αντιμετωπίσουν το θέμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων…

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλος ντόρος για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία όσο περνά ο καιρός πληθαίνουν σε αριθμό αλλά και πωλήσεις.

Παρ’ όλα αυτά η απήχηση που ήθελαν ή τουλάχιστον στόχευαν οι κατασκευαστές δεν είναι αυτή που περίμεναν, ενώ όπως φαίνεται ένα μεγάλο ποσοστό αντιδρά σε αυτή τη νέα τεχνολογία.

Σίγουρα τα μερίδια αγορά αυξάνουν μήνα με το μήνα όμως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να μπορέσει το κοινό να πειστεί ότι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και να καλύψει τις ανάγκες του.

Advertisement
Advertisement

To… new kid on the block

Για το θέμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που έχει απασχολήσει πολύ το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Α. (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ομιλία του κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης:

«Το new kid on the block, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δεν έχουν βοηθήσει την ευρωπαϊκή αγορά να αναπτυχτεί, αντιθέτως έχουν δημιουργήσει μία μικρή σύγχυση».

Advertisement

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλάκης αναφέρθηκε και στα ίδια τα εργοστάσια για τα οποία τόνισε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν την αγορά των ηλεκτρικών: «Οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι όσον αφορά το κόστος των μπαταριών για να αντιμετωπίσουν την αγορά. Υπάρχουν οι παιδικές ασθένειες της τεχνολογίας που δεν έχουν ξεπεραστεί. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν βοηθήσει και αυτά με την μεριά τους την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου να ορθοποδήσει και να πάει καλύτερα μετά από μία τόσο μεγάλη παύση του χώρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ασταμάτητη η Hyundai: Φέρνει μικρό σπορ ηλεκτρικό!
Τι θα γίνει με την εξηλεκτρισμένη Porsche 911;
Η BMW απέφυγε τον τάρανδο αλλά όχι τον… φωτογράφο (+video)

Advertisement