Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί όλοι οι επιτυχημένοι επιλέγουν το leasing αυτοκινήτου;

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί όλοι οι επιτυχημένοι επιλέγουν το leasing αυτοκινήτου;

ΝΕΑ

Γιατί όλοι οι επιτυχημένοι επιλέγουν το leasing αυτοκινήτου;

ΝΕΑ

«Ποτέ μην αγοράζεις κάτι που μπορείς να αποκτήσεις μέσω leasing». Αυτή είναι η χρυσή συμβουλή ανθρώπων που έχουν πετύχει επαγγελματικά και έχουν γράψει βιβλία για τη συνταγή που ακολούθησαν.

Advertisement
Advertisement

Όσες μαθηματικές πράξεις κι αν κάνουμε το leasing είναι μονόδρομος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων χρήσης αυτοκινήτου. Το leasing, τόσο για τον ιδιώτη, όσο και την εταιρεία, συμφέρει απ’ όποια πλευρά κι αν το εξετάσεις. Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και χρειαζόμαστε ένα καινούργιο και σύγχρονο όχημα.

Το αυτοκίνητο έχει καταστεί απαραίτητο εργαλείο και πια έπαψε να είναι ένα «περιουσιακό στοιχείο» που το κρατάς στο ράφι, μήπως το πουλήσεις, «για μια ώρα ανάγκης». Κρατάς το κεφάλαιο τώρα και δεν χρειάζεται να δαπανήσεις περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Για να «κάνουμε τη δουλειά μας» και, στο τέλος κάθε μήνα, να γνωρίζουμε πόσα θα πληρώσουμε και τι καλύψεις μας παρέχονται.

Advertisement
Advertisement

Κι επειδή μέσα στον Οκτώβριο, το πολύ μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, πρέπει να βάλουμε και αυτά τα απαραίτητα σε «τάξη», η Kinsen – Europcar δημιούργησε μια σειρά λύσεων που συνδυάζουν ό,τι καλύτερο στο χώρο του leasing. Άμεσες και συνοπτικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα, μηδαμινή γραφειοκρατία και εγκρίσεις με ταχύτητες που δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την παλιά Ελλάδα.

Οι άνθρωποι της KinsenEuropcar κατάλαβαν ποια είναι η ανάγκη και πώς μπορείς να πάρεις ένα αυτοκίνητο σήμερα, όχι αύριο. Γιατί σήμερα θέλεις το αυτοκίνητο για να κάνεις τη δουλειά σου, όχι σε δύο μήνες. Κάτι που, δυστυχώς, δεν κατανοούν αρκετές εταιρείες του χώρου.

Advertisement

Η Europcar άλλαξε χέρια στην Ελλάδα και οι νέοι ιδιοκτήτες της (Kinsen) που αντιπροσωπεύουν τον γαλλικό κολοσσό στη χώρα μας, αφαιρούν κάθε άγχος και προσφέρουν λύσεις μακροχρόνιας μίσθωσης (Europcar Lease), προτάσεις μίσθωσης με τη δυνατότητα μη δεσμεύσεων (Εuropcar Flex) ή leasing διαφόρων τύπων οχημάτων και πιο εξατομικευμένων προγραμμάτων για εταιρείες (Kinsen Lease). Και πώς το επιτυγχάνουν; Χάρη στην πολυετή τους εμπειρία στο χώρο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό στην υπηρεσία του leasing.

Advertisement

Μέσω της Kinsen Europcar, τα πάντα είναι στο χέρι σου. Αποκτάς ένα αυτοκίνητο με πληρωμένη ασφάλεια, αλλαγή ελαστικών όποτε απαιτείται και αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση που συμβεί κάτι έκτακτο. Με λίγα λόγια παύεις να ασχολείσαι με την υπόθεση «αυτοκίνητο», για όσο διάστημα εσύ το επιθυμείς και χωρίς να στο καθορίζει κάποιος άλλος.

Η Kinsen Europcar διαθέτει τα νέα της οχήματα, συμβατικά, υβριδικά και ηλεκτρικά, χωρίς γραφειοκρατία γιατί η επιλογή γίνεται μέσα από ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον. Η πρώτη επιλογή γίνεται ψηφιακά και τα υπόλοιπα διαδικαστικά διεκπεραιώνονται ταχύτατα από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Όλοι οι οικονομικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων και λογιστικά γραφεία συνιστούν  για τις εταιρείες την επιλογή του leasing αυτοκινήτου. Πρόκειται για τη λύση που ελαφρύνει φορολογικά την επιχείρηση, πριμοδοτεί τους εργαζομένους και, τέλος, δεν «φορτώνεται» πάγια στοιχεία που μετά από μερικά χρόνια έχουν πολύ μικρότερη αξία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν: Διακοπές κυρίως με αυτοκίνητο!
Γιατί οι Έλληνες στρέφονται στο Leasing;
Το δίλημμα της μίνι απόδρασης: Με ενοικιαζόμενο ή με το δικό μου αυτοκίνητο;