Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν: Διακοπές κυρίως με αυτοκίνητο!

Ελλάδα 17:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν: Διακοπές κυρίως με αυτοκίνητο!

ΝΕΑ

Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν: Διακοπές κυρίως με αυτοκίνητο!

ΝΕΑ

H πανδημία όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μας, αλλά και τον τρόπο που κάνουμε διακοπές.

Advertisement
Advertisement

Πολλές ευρωπαϊκές έρευνες από το 2021 μέχρι σήμερα καταγράφουν ένα μοναδικό ρεκόρ: στην μετά Covid-19 εποχή, οι Ευρωπαίοι δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη στις διακοπές με το αυτοκίνητο.

Μία τάση που προέκυψε κυρίως λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό. Σχετικές πανευρωπαϊκές έρευνες καταδεικνύουν πως περισσότεροι από τους μισούς στην Ευρώπη επιλέγουν τις διακοπές με αυτοκίνητο γιατί τους προσφέρει: ελευθερία και ευελιξία (ποσοστό 55%), ασφάλεια (50%) και άνεση (46%) σε σύγκριση με άλλους τρόπους μετακίνησης. Αυτά είναι τα κυριότερα οφέλη για τα ταξίδια με αυτοκίνητο που δηλώνουν οι πολίτες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ελλάδα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση για τους ίδιους λόγους και για ακόμη έναν: την επιστροφή της ανανεωμένης Europcar μέσω της Kinsen. Ο γαλλικός κολοσσός άλλαξε ιδιοκτήτες στην Ελλάδα και έχει επιστρέψει δυναμικά, προσφέροντας στους πελάτες σύγχρονες απλουστευμένες διαδικασίες, υιοθετώντας διαρκώς τις πιο σύγχρονες τάσεις στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Ενοικίαση για μεγαλύτερη οικονομία

Ο προϋπολογισμός των καλοκαιρινών διακοπών φέτος το καλοκαίρι έχει αλλάξει κατά πολύ. Το «μπάτζετ διακοπών» έχει αυξηθεί από την αύξηση του κόστους διαμονής και από τις τρεις απανωτές αυξήσεις στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Γι’ αυτό και οι Έλληνες στρέφονται σε προορισμούς είτε της ηπειρωτικής χώρας, είτε επιλέγουν να μην οδηγήσουν για πολλά χιλιόμετρα με το δικό τους αυτοκίνητο (κόστος διοδίων, καυσίμων, φθορά αυτοκινήτου) και να ενοικιάσουν ένα όχημα στον προορισμό τους. Το φρονιμότερο, βέβαια, είναι να έχουν μεριμνήσει να κλείσουν από νωρίς ή έστω να βρουν τελευταία στιγμή ένα οικονομικό αεροπορικό εισιτήριο.

Στο… πρότζεκτ «Διακοπές Καλοκαίρι 2022 με αυτοκίνητο» έχουν σύμμαχο την Kinsen – Europcar. Με 31 νέα καταστήματα και ανανεωμένο design, σε τουριστικούς προορισμούς και μεγάλα αεροδρόμια της χώρας, προσφέρει δεκάδες επιλογές για Έλληνες και ξένους που θέλουν να κάνουν διακοπές στη χώρα μας με αυτοκίνητο.

Advertisement

Οι πελάτες της Kinsen – Europcar εξυπηρετούνται με paperless διαδικασίες κατά 98% και παραλαμβάνουν μέσα σε λίγα λεπτά τα ολοκαίνουργια οχήματά τους. Ο στόλος ανανεώνεται διαρκώς από αυτοκίνητα που παραδίδονται με τις πιο πλούσιες, business εκδόσεις, προσφέροντας μία απολαυστική και ασφαλή εμπειρία στους οδηγούς.

Advertisement

Δεν είναι τυχαίο πως σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση δεδομένων από την πλατφόρμα έρευνας και ικανοποίησης πελατών Trust Pilot καθώς και της Sitejabber, η Europcar κατατάσσεται στις καλύτερες 10 εταιρίες Rent a Car παγκοσμίως.

Εφόσον προγραμματίζετε τις διακοπές σας για το επόμενο «καυτό» τρίμηνο Ιουλίου–Αυγούστου–Σεπτεμβρίου επισκεφθείτε το www.europcargreece.com και θα διαπιστώσετε και εσείς πως οι πιο οικονομικές αποδράσεις γίνονται με τις λύσεις της Kinsen–Europcar.