Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί οι Έλληνες στρέφονται στο Leasing;

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί οι Έλληνες στρέφονται στο Leasing;

ΝΕΑ

Γιατί οι Έλληνες στρέφονται στο Leasing;

ΝΕΑ

Οι «παλιοί» συνήθιζαν να λένε: «Μόλις φύγεις από την αντιπροσωπεία με το καινούργιο αυτοκίνητο, αυτομάτως έχει χάσει το 30% της αξίας του». Γι’ αυτό είτε ήταν οπαδοί των μεταχειρισμένων, είτε τα κρατούσαν μέχρι να γίνουν είδος… μουσειακό.

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση σε όλες αυτές τις αναχρονιστικές σκέψεις σε συνδυασμό με την απόλαυση να οδηγείς πάντοτε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, βρίσκεται στο leasing ή, κατά το ελληνικότερο, στη μακροχρόνια μίσθωση.

Τα οφέλη από το leasing είναι πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι από 6 στους 10 Ευρωπαίους, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που καταγράφονται στη Γηραιά Ήπειρο, επιλέγουν να μετακινούνται με μισθωμένα αυτοκίνητα. Άλλοι για τέσσερα χρόνια –που είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή- και, άλλοι, για μερικούς μόλις μήνες. Μετά την πανδημία και οι Έλληνες στρέφονται ολοένα και περισσότερο στο leasing.

Στην Ελλάδα έχουμε έναν λόγο περισσότερο να σκεφτούμε την συγκεκριμένη επιλογή απόκτησης του επόμενου αυτοκινήτου μας. Η Kinsen – Europcar φέρνει από φέτος μία νέα εποχή στο θεσμό του leasing. Με έναν ολοκαίνουργιο στόλο οχημάτων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να καταργήσουν τις γραφειοκρατίες, μπορούμε άμεσα να απολαμβάνουμε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Advertisement
Advertisement

Σε ποιους ταιριάζει η μέθοδος του leasing; Σε όλους. Αφορά επαγγελματίες, εργαζόμενους σε εταιρείες αλλά και ιδιώτες που δυσκολεύονται να διαθέσουν τις περιορισμένες οικονομίες τους για ένα αυτοκίνητο ή να μπουν στην ταλαιπωρία της αγοράς ενός μεταχειρισμένου, που ποτέ δεν ξέρεις τι ζημιές μπορεί να βγάλει στο μέλλον. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και με την Kinsen – Europcar, τον γαλλικό κολοσσό που ήρθε στην Ελλάδα με νέα ιδιοκτησία και αντίστοιχες του εξωτερικού υπηρεσίες, γίνεται απλούστατη.

Γιατί να επιλέξουμε όμως ένα αυτοκίνητο leasing; Όχι μόνο επειδή δε δίνεις «ζεστό χρήμα» για την αγορά ενός αυτοκινήτου. Ούτε γιατί μετά από χρόνια το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο θα το πουλήσεις στην τιμή μιας… μοτοσυκλέτας. Με μια μικρή ή μεγαλύτερη προκαταβολή, ανάλογα με τις δυνατότητές σου, ένα καινούργιο αυτοκίνητο μπορεί να βρίσκεται σε μερικές ημέρες έξω από το σπίτι σου. Με την ασφάλεια, τα service και τα ελαστικά πληρωμένα. Χωρίς πια να αισθάνεσαι ότι «παντρεύεσαι» το αυτοκίνητο. Το κρατάς για μερικούς μήνες ή για μερικά χρόνια.

Μεγάλωσε η οικογένειά; Τότε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο μπορεί να είναι άμεσα διαθέσιμο. Έφυγαν τα παιδιά για σπουδές και δεν χρειάζεσαι πλέον το μεγάλο αυτοκίνητο; Μισθώνεις ένα μικρότερο. Εξυπηρετεί ένα αυτοκίνητο υβριδικό γιατί κάνεις περισσότερες μετακινήσεις στην πόλη και όχι πια μακρινά ταξίδια; Όλες οι επιλογές είναι δυνατές στην Kinsen – Europcar. Επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες μιας ζωής που συνεχώς αλλάζει.

Advertisement

Πολλαπλά οφέλη

Advertisement

Πολλοί απολαμβάνουν το προνόμιο να οδηγούν ένα καινούργιο αυτοκίνητο υπό τη μορφή παροχής από την εταιρεία στην οποία εργάζονται. Η φορολογική τους επιβάρυνση, αν το όχημα είναι αξίας έως 17.000 ευρώ, είναι μηδενική. Ακόμη και αν έχουν ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού και υψηλότερης τιμής, η φορολογική επιβάρυνση για τον εργαζόμενο δεν είναι απαγορευτική.

Ειδικά μπροστά στα οφέλη ενός πιο ακριβού και πολυτελούς -και άρα πιο ασφαλούς- αυτοκινήτου. Η εταιρεία που μισθώνει έχει, παράλληλα, φορολογικές απαλλαγές και χρησιμοποιεί την δαπάνη ως «έξοδο», πληρώνοντας μικρότερο εταιρικό φόρο.

Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έχουν ακόμη περισσότερα φορολογικά οφέλη, ειδικά αν το είδος του επαγγέλματός τους δικαιολογεί ένα επαγγελματικό όχημα.

Advertisement

Η τάση του leasing δεν αφορά όμως μόνο επαγγελματίες ή εργαζόμενους σε εταιρείες. Οι ιδιώτες μέσω του leasing που τους προσφέρει η Kinsen – Εuropcar, μπορούν να βρουν το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Να δώσουν ελάχιστα χρήματα ως προκαταβολή και να έχουν πάντοτε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Χωρίς το φόβο να χάσει την αξία του όσο «γράφει χιλιόμετρα» ή αν από ένα απλό τρακάρισμα το κόστος για να το επισκευάσουν καταλήγει να είναι σχεδόν ίδιο με το κόστος αγοράς.

Σε όλα τα ατυχή γεγονότα έχεις δίπλα σου την Kinsen – Europcar που απλώς σου δίνει ένα παρόμοιο αυτοκίνητο και συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Κυρίως όμως επειδή η οδήγηση δεν είναι μόνο εξυπηρέτηση και ανάγκη αλλά και απόλαυση!

Έχοντας στο πλευρό σου την Kinsen – Europcar, μπορείς να απολαμβάνεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, diesel ή συμβατικής τεχνολογίας, υβριδικό ή ηλεκτρικό, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Europcar: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Kinsen Hellas
Νέα εποχή Europcar στην Ελλάδα