Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Ψηφιακά… μαθήματα με πρωταγωνιστή το Ford F-150 Lightning

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Ψηφιακά… μαθήματα με πρωταγωνιστή το Ford F-150 Lightning

ΝΕΑ

Ford: Ψηφιακά… μαθήματα με πρωταγωνιστή το Ford F-150 Lightning

ΝΕΑ

Ford και Google ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να μυηθεί στα μυστικά του ηλεκτρικού αγροτικού F-150 Lightning μέσω μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας εφαρμογής.

Advertisement
Advertisement

Στη σύναψη συνεργασίας με την Google προχώρησε η Ford προκειμένου να μυήσει τους πελάτες της στα μυστικά του ολοκαίνουριου αμιγώς ηλεκτρικού pick-up F-150 Lightning.

Ειδικότερα όσοι έχουν παραγγείλει το φουτουριστικό αγροτικό έχουν πρόσβαση σε μια εφαρμογή για το smartphone τους, όπου θα «βιώσουν» μια 3D εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, λαμβάνοντας ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και τις λειτουργίες του μοντέλου.

Η όλη εμπειρία αφορά 13 διαδραστικές ενότητες, καθεμία εκ των οποίων εξηγεί με σαφή και διασκεδαστικό τρόπο στον χρήστη το καθετί που σχετίζεται με το F-150 Lightning. Επί παραδείγματι, μία ενότητα αφορά το σύστημα πολυμέσων SYNC 4A, άλλη τις τοποθεσίες των σημείων φόρτισης, και άλλη τους αποθηκευτικούς χώρους του μοντέλου, με αποκορύφωμα αυτόν που βρίσκεται κάτω από το καπό (Mega Power Frunk).

Advertisement
Advertisement

Επιπροσθέτως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου, για διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν την καμπίνα, την ενεργειακή χωρητικότητα της μπαταρίας κ.ο.κ.

Αφού ολοκληρωθεί το μάθημα, και οι πελάτες έχουν εξοικειωθεί με το F-150, οι τελευταίοι μπορούν να πειραματιστούν με τα διάφορα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα, μέσω ενός διαμορφωτή (configurator) επαυξημένης πραγματικότητας.

«Στη Ford θέλουμε να δείχνουμε, και όχι μόνο να… λέμε. Πιστεύουμε πως η επιμόρφωση των πελατών πάνω στις πλήρεις δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων, διευκολύνει τη μετάβαση στο καθεστώς της ηλεκτροκίνησης».

Advertisement

Θρυαλλίδα για το λανσάρισμα της εφαρμογής αποτέλεσε μια έρευνα της Ford, με δείγμα όσους έχουν παραγγείλει το F-150 Lightning. Αυτοί υπερβαίνουν τους 160.000, κάτι που καταδεικνύει το τεράστιο ενδιαφέρον για το μηδενικών ρύπων pick-up.

Παρ’ όλα αυτά, το 80% εξ αυτών δεν κατείχε ηλεκτρικό όχημα στο παρελθόν, γεγονός που κατέστησε την επιμόρφωσή του κοινού, υπό την καθοδήγηση της Ford, απαραίτητη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Έρευνα στον εγκέφαλο του οδηγού για τα «κενά» συγκέντρωσης
Ό,τι θέλετε να μάθετε για το νέο Ford Fiesta (video)
Tο νέο Ford Mondeo δεν έχει σχέση με αυτό που ξέρουμε

 

Advertisement