Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Η απόλυτη πρόταση για leasing με 269 ευρώ το μήνα

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Η απόλυτη πρόταση για leasing με 269 ευρώ το μήνα

ΝΕΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Η απόλυτη πρόταση για leasing με 269 ευρώ το μήνα

ΝΕΑ

Για όσους αναζητούν ένα κορυφαίο σε τεχνολογία και πληθωρικό σε χώρους και εξοπλισμό μεγάλο SUV, η Ford παρέχει τη δυνατότητα απόκτηση του μοναδικού Kuga Plug-in Hybrid μέσω μιας ιδιαίτερα συμφέρουσας προσφοράς σε Leasing και σε συνδυασμό με ένα μεγάλο πακέτο After sales υποστήριξης σε όλα τα επίπεδα.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να παραμείνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, η Ford έχει ανακοινώσει ότι μέχρι το 2030 θα έχει μετασχηματιστεί σε μία αμιγώς ηλεκτρική μάρκα. Και στην πορεία προς αυτό το σημαντικό ορόσημο έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά, όχι μόνο με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα όπως η μοναδική Mustang Mach-E, αλλά και με μία σειρά Plug-in, Full και Mild υβριδικά μοντέλα, τα οποία οδηγούν την Ford προς την βιώσιμη ανάπτυξη και ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Το νέο Κuga Plug-in Hybrid είναι μία ξεχωριστή περίπτωση στη νέα αυτή εποχή της Ford, καθώς συνδυάζει ιδανικά τα καλά και των δύο κόσμων, της ηλεκτροκίνησης και των συμβατικών τεχνολογικών λύσεων στους κινητήρες. Χάρη στην πολύ εξελιγμένη υβριδική διάταξη που διαθέτει, η συνδυαστική ισχύς φτάνει στους 225 ίππους με τη μέση κατανάλωση να είναι μόλις 1,4 lt/100 km και τις εκπομπές CO2 να μην ξεπερνούν τα 32 gr/km. Η μπαταρία με την οποία εφοδιάζεται το plug-in υβριδικό σύστημα του Ford Kuga PHEV είναι των 14,4 kWh και παρέχει αρκετή ενέργεια έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να κινηθεί έως και 56 χιλιόμετρα μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα και μηδενικούς ρύπους. Η φόρτισή της σε απλή οικιακή πρίζα διαρκεί λιγότερο από έξι ώρες ενώ σε έναν ταχυφορτιστή ο χρόνος αυτός περιορίζεται στις τρεισήμισι ώρες.

Advertisement
Advertisement

Για την κίνησή του φροντίζουν τέσσερα προγράμματα οδήγησης. Το EV Auto για αυτόματη λειτουργία και των δύο μοτέρ, το EV Now για κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, το EV Later το οποίο αφήνει την μπαταρία φορτισμένη για χρήση σε μεταγενέστερη φάση της διαδρομής και το EV Charge μέσω του οποίου ο βενζινοκινητήρας φορτίζει την μπαταρία. Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και πληθωρικό σε ποιότητα και παροχές, το Kuga αποπνέει δυναμισμό αλλά και premium αίσθηση, διαθέτοντας κορυφαίους χώρους για μία οικογένεια αλλά και ένα πληθωρικό πακέτο εξοπλισμού για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού και των επιβατών.

Ένα ακόμα στοιχείο που το ξεχωρίζει, όπως άλλωστε και κάθε Ford, είναι η κορυφαία οδική συμπεριφορά του, η οποία συνδυάζει εξαιρετική άνεση και σπορ χαρακτηριστικά, μαζί με τις κορυφαίες επιδόσεις που προσφέρουν οι 225 ίπποι. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι εμπίπτει στα κριτήρια του τελευταίου φορολογικού νομοσχεδίου (εκπομπές CO2 έως 50 gr/km και Λιανική Τιμή Προ Φόρων έως 40.000 ευρώ) για μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης ενώ απαλλάσσεται και από τα τέλη κυκλοφορίας.

Advertisement

Για τους εταιρικούς πελάτες και τις επιχειρήσεις που θέλουν να ανανεώσουν τον στόλο τους ώστε να εξασφαλίσουν την κίνησή τους σε “πράσινες” αστικές περιοχές στα κέντρα των πόλεων, η Ford έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο αγοράς μέσω Leasing, το οποίο συνδυάζεται και με μία σειρά προγραμμάτων συντήρησης και επισκευής έτσι ώστε να διατηρείται το λειτουργικό κόστος χαμηλά και τα αυτοκίνητα να παρουσιάζουν μηδενικούς χρόνους ακινητοποίησης.

Advertisement

Ειδικά για το Kuga PHEV ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από ειδικές προσφορές της Ford Lease και Ford Finance που θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια των Ford Hybrid Business Weeks. Για το συγκεκριμένο μοντέλο το πρόγραμμα προβλέπει διάρκεια 48 μήνες, με 20.000 χιλιόμετρα ετησίως και μηνιαία δόση 269 ευρώ (προκαταβολή 9.850 ευρώ πλέον ΦΠΑ).

Το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν εναλλακτικά να αγοράσουν με χρηματοδότηση ένα μοντέλο Ford από μία επιλεγμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, οι πελάτες αποκτούν χρηματοδοτικά προνόμια, όπως: χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40%, εξόφληση από 12 έως και 60 μήνες, αλλά και μοναδικά προγράμματα συντήρησης Ford Protect για να υπάρχει πλήρης έλεγχο στο κόστος σέρβις, στη συντήρηση και στην επισκευή του οχήματός για αξεπέραστη αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση το μηνιαίο μίσθωμα του Kuga PHEV φθάνει στα 459,37 ευρώ.

Advertisement

Πέρα από τα προγράμματα Leasing, η Ford παρέχει και μία σειρά από υπηρεσίες για την υποστήριξη του πελάτη και μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Τα προγράμματα Ford Business Service είναι σχεδιασμένα να ελαχιστοποιούν ταλαιπωρίες και έξοδα, και να μεγιστοποιούν τη διαθεσιμότητα, προσφέροντας παράλληλα προσιτά προϊόντα και υπηρεσίες, και διατηρώντας το λειτουργικό κόστος χαμηλά και εσάς σε κυκλοφορία.

Τα προγράμματα συντήρησης Ford Protect καλύπτουν εργασία, ανταλλακτικά και υγρά για προγραμματισμένα σέρβις και τακτική συντήρηση. Παρέχεται επίσης ο βιντεο-έλεγχος Ford μέσω του οποίου γίνεται επιθεώρηση του αυτοκινήτου από απόσταση από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Διατίθεται επίσης το ανέπαφο σέρβις της Ford όπου από την παραλαβή μέχρι την επιστροφή του αυτοκινήτου στον ιδιοκτήτη του τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής. Και, τέλος, διατίθενται μία σειρά από γνήσια αξεσουάρ της Ford καθώς και επιλεγμένα αξεσουάρ από τρίτους προμηθευτές έτσι ώστε να παρέχεται η δυνατότητα εξατομίκευσης για κάθε οδηγό ώστε να φτιάξει το αυτοκίνητο σύμφωνα με το δικό τη στιλ και την προσωπικότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Kuga Plug-in hybrid
«Βασιλιάς» των plug-in υβριδικών το Ford Kuga PHEV
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E