Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Bronco: Πότε ξεκινά η παραγωγή του (+video)

Ελλάδα 22:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Bronco: Πότε ξεκινά η παραγωγή του (+video)

ΝΕΑ

Ford Bronco: Πότε ξεκινά η παραγωγή του (+video)

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τις παραγγελίες που έχουν ήδη καταγραφεί η Ford θα ξεκινήσει την παραγωγή του Bronco τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2021 για να προλάβει να τα παραδώσει έγκαιρα στους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Την αποκάλυψη για την έναρξη της παραγωγής έκανε το forum «Bronco6g».

Μια εικόνα που προέρχεται από την εταιρία Precision Inventory Management και δημοσιεύτηκε στο forum «Bronco6g» έκανε την αποκάλυψη.

Η εταιρία αυτή χειρίζεται τις νέες παραγγελίες οχημάτων Ford και Lincoln και σε έγγραφο της αποκάλυψε το ξεκίνημα της παραγωγής του Ford Βronco τον Μάρτιο του 2021.

Advertisement
Advertisement

Στην ίδια φωτογραφία, του χρονοδιαγράμματος της Ford, φαίνονται κάποια μοντέλα, τα οποία έχουν καθυστερήσει (περίπου ένα μήνα πίσω από την ημερομηνία παραγωγής τους ), οπότε είναι πιθανό η παραγωγή του Bronco να μετατεθεί κατά ένα μήνα (τον Απρίλιο του 2021). Η Ford έχει ανακοινώσει πως οι παραδόσεις του νέου Bronco θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2021 και φαίνεται πολύ πιθανό αυτή η ημερομηνία να είναι σωστή εάν η παραγωγή ξεκινήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Advertisement

Αν και η στιγμή όπου το off road μοντέλο θα φτάσει στις αντιπροσωπείες της Ford είναι ακόμη αρκετά μακριά, το Bronco δείχνει να είναι μία επιτυχία για την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία. Από τις τρεις πρώτες εβδομάδες αφότου το Bronco έκανε το online ντεμπούτο του, η Ford αποκάλυψε ότι περισσότερα από 165.000 άτομα είχαν δώσει προκαταβολή τουλάχιστον 100 δολαρίων για το Bronco ή το πιο soft Bronco Sport. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η συγκέντρωσε τις περισσότερες παραγγελίες για το αυτοκίνητο τις πέντε πρώτες εβδομάδες από τότε που το μοντέλο έκανε την εμφάνισή του.

 

Advertisement