Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Lincoln Aviator στο Los Angeles

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Lincoln Aviator στο Los Angeles

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Lincoln Aviator στο Los Angeles

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό σε διαστάσεις και σχεδίαση το νέο 7θέσιο Lincoln Aviatior παρουσιάστηκε επίσημα στο Σαλόνι του Los Angeles ως μοντέλο παραγωγής. Στόχος του τα μεγάλα πολυτελή SUV και ένα μερίδιο από την πίτα των πωλήσεων για την αγορά των Η.Π.Α. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Επιτυχώς η Lincoln δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τη σχεδίαση του Aviator σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης και αυτό μόνο καλό θα κάνει στις πωλήσεις του νέου μεγάλου και πολυτελούς SUV της.

lincoln-aviator-2019-3

Οι επίπεδες επιφάνειες αποτελούν ένα από τα κύρια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του όπως και τα εμπρός φώτα LED, σχετικά μικρά σε διαστάσεις, που τονίζουν ακόμη περισσότερο την μεγάλη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

lincoln-aviator-2019-1

Το ίδιο ισχύει και για το μοντέρνο και συνάμα χλιδάτο εσωτερικό του Aviator που φέρει τρεις σειρές καθισμάτων, με την τελευταία να αναδιπλώνεται ηλεκτρικά. Οθόνη αφής έχουν στη διάθεσή του και οι πίσω επιβάτες που μπορούν να ελέγχουν μεταξύ άλλων το σύστημα πολυμέσων αλλά και τον κλιματισμό, ενώ τα δερμάτινα καθίσματα κερδίζουν τις εντυπώσεις με την “σμιλεμένη” σχεδίασή τους.

lincoln-aviator-2019-8

Advertisement

Το Aviator είναι το πρώτο μοντέλο της Lincoln που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να χρησιμοποιεί ως κλειδί το smartphone Που έχει στην κατοχή του. Διαθέσιμη υπάρχει παράλληλα και μια έξυπνη ανάρτηση, παρόμοια με εκείνη της Ford που επιτρέπει στο σύστημα να αναγνωρίζει ερχόμενες ανωμαλίες και να προχωρά στις κατάλληλες ρυθμίσεις, μέσω κάμερας.

lincoln-aviator-2019-7

Advertisement

Η στάνταρ έκδοση του Aviator θα είναι πισωκίνητη με επιλογή και για σύστημα τετρακίνησης, ενώ το βασικό μοντέλο κινείται από έναν τρίλιτρο V6 με δύο τούρμπο και απόδοση 400 ίππους. Η ισχύς φτάνει στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων.

lincoln-aviator-2019-6

Παράλληλα, η εταιρία θα προσφέρει σύντομα και plug-in υβριδική έκδοση που αναμένεται να αποδίδει 450 ίππους και περισσότερα από 80 κιλά ροπή, ενώ θα μπορεί να κινείται και μόνο με ηλεκτρισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο σύστημα κίνησης δεν έγιναν γνωστές.

Advertisement

lincoln-aviator-2019-4

Εκτός από την αγορά των Η.Π.Α. το Lincoln Aviator θα είναι διαθέσιμο και για την κινέζικη αγορά με τις τιμές του να ανακοινώνονται σύντομα.

Δείτε το νέο Lincoln Aviator σε δράση στο βιντεο που ακολουθεί.