Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Bronco: Κανονική παραγωγή από 29 Μαρτίου

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Bronco: Κανονική παραγωγή από 29 Μαρτίου

ΝΕΑ

Ford Bronco: Κανονική παραγωγή από 29 Μαρτίου

ΝΕΑ

Η Ford αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή δίθυρων και τετράθυρων εκδόσεων του νέου Bronco στις 29 Μαρτίου στο εργοστάσιο του Michigan στις ΗΠΑ. Οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες, αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο καλοκαίρι, μια και η παραγωγή αντιμετώπισε αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας.

Advertisement
Advertisement

Ένας χρήστης στο forum Bronco6g ισχυρίζεται ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Ford θα ξεκινήσει τη φάση «Pre Mass Production» που θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα για την προβολή του νέου μοντέλου αλλά και για test drive στους εμπόρους της Ford. Στη συνέχεια  αναμένεται η παραγωγή να αδρανοποιηθεί για δύο εβδομάδες προκειμένου να προετοιμαστεί το εργοστάσιο για τη μαζική παραγωγή «φάσης 1», η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου.

Η Ford είχε αρχικά την πρόθεση να ξεκινήσει τις παραδόσεις την άνοιξη, αλλά τον Δεκέμβριο του 2020, επιβεβαίωσε ότι θα καθυστερήσει το Bronco λόγω ζητημάτων που σχετίζονται με τον COVID-19 σε ορισμένους προμηθευτές. Ως εκ τούτου, καθυστέρησε και η παραγγελιοληψία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, σε αντίθεση με τις 7 Δεκεμβρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι παραδόσεις σε πελάτες του μικρότερου Bronco Sport, ξεκίνησαν πέρυσι καθώς η έκδοση αυτή του μοντέλου κατασκευάζεται στο Μεξικό.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Το Ford Bronco Warthog εντοπίστηκε σε δοκιμές (VIDEO)
Ford Fiesta mild hybrid για έξτρα οικονομία
Το επόμενο Ford Ranger θα έχει και plug in υβριδική έκδοση