Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Bronco Warthog εντοπίστηκε σε δοκιμές (VIDEO)

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Ford Bronco Warthog εντοπίστηκε σε δοκιμές (VIDEO)

ΝΕΑ

Το Ford Bronco Warthog εντοπίστηκε σε δοκιμές (VIDEO)

ΝΕΑ

Η πιο σκληροτράχηλη εκδοχή με τους 400 ίππους του νέου Bronco, του μοντέλου που για πολλούς είναι το σημαντικότερο μαζί με το Mustang Mach-E της Ford, εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Η υψηλή ζήτηση που παρατηρείται για το νέο Bronco, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη τη Ford που έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους ενδιαφερόμενους.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Bronco έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Ωστόσο η ζήτηση παραμένει τόσο υψηλή που έκανε τη Ford να ασχοληθεί περισσότερο από το συνηθισμένο για ένα νέο μοντέλο της. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί για το νέο Bronco, καλύπτουν και ολόκληρο το 2022, μια και οι τελευταίοι που θα παραλάβουν από όσους έχουν ήδη παραγγείλει, θα παραλάβουν το Δεκέμβριο του επόμενου έτους. Όταν κυκλοφορήσει, το νέο Bronco θα είναι διαθέσιμο με εκατοντάδες αξεσουάρ για να βελτιώσει την ικανότητά του για εκτός δρόμου κίνηση και να το κάνει να φαίνεται πιο εντυπωσιακό. Για όσους όμως θέλουν ακόμα περισσότερα σε ότι αφορά τις ικανότητες αλλά και το «άγριο» look, η Ford εξελίσσει μια ακόμη πιο σκληρή έκδοση του Bronco που φέρεται να ονομάζεται Warthog.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε ήδη δει πρωτότυπα στην άγρια ​​φύση να επιβεβαιώνουν ότι οι δοκιμές για το σκληρό Bronco έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τώρα στο video που έχουμε εδώ, βλέπουμε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να κινείται στο δρόμο κοντά στο Moab της Γιούτα- εκεί που γίνεται μια μεγάλη ετήσια συγκέντρωση για όσους ασχολούνται με την ακραία εκτός δρόμου κίνηση και τις σχετικές βελτιώσεις. Παρά το καμουφλάζ, το νέο μοντέλο της Ford δεν μπορεί να κρύψει τα αισθητά ευρύτερα φτερά του και τα μεγαλύτερα ελαστικά παντός εδάφους (37 ιντσών) που θα κάνουν το Warthog ακόμα πιο δυνατό. Ένα κιτ ανύψωσης αυξάνει επίσης την απόσταση από το έδαφος. Η έκδοση Warthog αναμένεται να χρησιμοποιεί τον V6 3.0 λίτρων της Ford, που έχουμε δει σε άλλα μοντέλα να αποδίδει 400 ίππους.

Διαβάστε ακόμα:
Σκηνή οροφής στα αξεσουάρ του νέου Ford Bronco
To εντυπωσιακό εσωτερικό του νέου Ford Bronco First Edition
Νέες χειμερινές δοκιμές για το Ford Mondeo Evos