Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Floyd Mayweather: Αγόρασε 9 αυτοκίνητα μέσα σε μία εβδομάδα

Ελλάδα 8:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Floyd Mayweather: Αγόρασε 9 αυτοκίνητα μέσα σε μία εβδομάδα

ΝΕΑ

Floyd Mayweather: Αγόρασε 9 αυτοκίνητα μέσα σε μία εβδομάδα

ΝΕΑ

Πέρα από τα knockouts που μοιράζει στα rings, ο 44χρονος πυγμάχος είναι γνωστός και για τη χλιδάτη ζωή του. Μέρος αυτής είναι και τα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Floyd Mayweather; Πρόκειται ίσως για τον κορυφαίο πυγμάχο της δεκαετίας 2010-2020, τον άνθρωπο που έχει σημειώσει 50 νίκες, χωρίς ούτε μια ήττα στο παθητικό του.

Ο 44χρονος, ωστόσο, Αμερικανός δεν είναι μόνο γνωστός για τα uppercuts και τα knockouts που μοιράζει στα rings, αλλά και για την υπερ-χλιδάτη του ζωή. Λατρεύει τον τζόγο, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες και διατηρεί μια συλλογή με γύρω στα 100 αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για τον Mayweather, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρήγγειλε επιπλέον 9 τετράτροχα στολίδια.

Ειδικότερα, την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε την αντιπροσωπεία Towbin Auto Group στο Las Vegas, καταθέτοντας μια παραγγελία ύψους 822.500 ευρώ (1.000.000 δολάρια). Μόλις ένα αυτοκίνητο, όμως, προορίζεται για τον ίδιο, καθώς τα υπόλοιπα οχτώ αποτελούν… δωράκια για την οικογένειά του και τους φίλους του.

Rolls-Royce Ghost

Ο ίδιος θα εντάξει στη συλλογή μια υπερπολυτελή Rolls-Royce Ghοst η οποία θα είναι σε άσπρο χρώμα, όπως και τα περισσότερα αυτοκίνητα της συλλογής του.

Advertisement

Από την άλλη, θα δωρίσει μια Mercedes S560, μια Maybach S-Class, ένα Dodge Journey, δύο Dodge Chargers και τρία Dodge Challengers.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, λίγη ώρα μετά την υποβολή της παραγγελίας, ο Mayweather θέλησε να προσθέσει άλλη μια Rolls – Royce Ghost σε άσπρο χρώμα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν θα προορίζεται και αυτή για τον ίδιο, ή για κάποιο πρόσωπο του στενού οικογενειακού του κύκλου.

Maybach S-Class

Advertisement

Σημειώνεται πως η Ghost ενσωματώνει έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6.750 κ.εκ. που παράγει 563 ίππους και 850 Nm ροπής, πλαισιωμένο από 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Πρόκειται για μια υπερ-πολυτελή λιμουζίνα, με δεκάδες state-of-the-art τεχνολογίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 100 κιλά ηχομονωτικών υλικών τα οποία εγγυώνται ένα απόλυτα ήσυχο ταξίδι.

Ο Mayweather, μεταξύ άλλων, διαθέτει πέντε Bugatti Veyron, μία Lamborghini Aventador, μια Porsche 991 Turbo S και δύο Ferrari 458 Spider. Η εκτιμώμενη αξία της συλλογής του είναι 39 εκατ. δολάρια (32 εκατ. ευρώ).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν τις δύο Rolls-Royce Boat Tail
Φτιάξε τη δική σου Rolls-Royce όπως ακριβώς επιθυμείς
Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake