Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φτιάξε τη δική σου Rolls-Royce όπως ακριβώς επιθυμείς

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φτιάξε τη δική σου Rolls-Royce όπως ακριβώς επιθυμείς

ΝΕΑ

Φτιάξε τη δική σου Rolls-Royce όπως ακριβώς επιθυμείς

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce πρόκειται σύντομα να δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα “Coachbuild”, με σκοπό να επεκτείνει την παραγωγή των εξατομικευμένων πολυτελών αυτοκινήτων της.

Advertisement
Advertisement

Ο κατασκευαστής με έδρα το Goodwood έχει πίσω του μια μεγάλη κληρονομιά στην παραγωγή αποκλειστικών μοντέλων που δημιουργήθηκαν κατόπιν παραγγελίας και χρονολογούνται μάλιστα από τη δεκαετία του 1920.

Το 2017, η εταιρεία αποκάλυψε τη Sweptail, μια μοναδική εκτέλεση κατά παραγγελία με αναφερόμενη τιμή περίπου 112.000 ευρώ.

Η εταιρεία έχει επεκτείνει τις επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει το ειδικό αυτό τμήμα, έτσι από τις αρχές του τρέχοντος έτους κάθε αυτοκίνητο που θα παραχθεί από την Rolls-Royce θα έχει ορισμένα προσαρμοσμένα στον εκάστοτε πελάτη στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce υπαινίχθηκε ότι θα επεκτείνει την συγκεκριμένη υπηρεσία κάτι που οφείλεται κυρίως στο ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου που παρουσιάστηκε στη νέα Phantom και υποστηρίζει όλα τα οχήματα της εταιρείας.

Η φίρμα ισχυρίζεται ότι “η πολλαπλή χρήση της πλατφόρμας χαρίζει νέες δυνατότητες όσον αφορά τον σχεδιασμό του αμαξώματος, προσφέροντας παράλληλα την ελευθερία να κατασκευαστεί σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα αμαξώματος το οποίο πληροί τις θεμελιώδης σχεδιαστικές αρχές και διέπεται παράλληλα από τις τεχνικές απαιτήσεις”.

«Η ικανότητα εξατομίκευσης σχεδόν σε κάθε πτυχή του αυτοκινήτου είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους επιλέγουν εμάς οι πελάτες.

Advertisement

Ωστόσο, γνωρίζουμε εξαρχής πως κάποιοι επιθυμούν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο επικεφαλής της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös.

«Το 2017, εκπλήξαμε τον κόσμο με την εντυπωσιακή Rolls-Royce Sweptail. Αυτή ήταν εξ ορισμού μια εντελώς μοναδική δημιουργία, αλλά στο μυαλό μας αποτέλεσε την αρχή ενός ταξιδιού.

Advertisement

«Έχουμε ιδρύσει επισήμως το τμήμα Coachbuild για εκείνους που επιθυμούν να ξεπεράσουν τους υφιστάμενους περιορισμούς και να διερευνήσουν τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες που τους προσφέρονται.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο στο οποίο κάθε στοιχείο είναι χειροποίητο σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις τους, όπως ταιριάζει δηλαδή σε μια πραγματική πολυτελή μάρκα.

Advertisement

Η Rolls-Royce δεν έχει ακόμη δώσει πλήρεις λεπτομέρειες για το διευρυμένο τμήμα Coachbuild το οποίο θα παρέχει αποκλειστικά αυτοκίνητα για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, επισήμανε όμως πως η επίσημη ανακοίνωση δεν αργεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake
Rolls-Royce Phantom Oribe: Μία και μοναδική (+video)
Οι επιπλέον luxury παροχές της Rolls-Royce Cullinan