Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake

ΝΕΑ

Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake

ΝΕΑ

Ο γνωστός ράπερ Drake δεν φοβάται να ξοδέψει τα χρήματα που κερδίζει και να αποκτά αυτά που ονειρεύεται, που όπως φαίνεται, ανάμεσα σε αυτά υπήρχε και μια Cullinan από τη Rolls Royce– έστω και «λίγο πειραγμένη».

Advertisement
Advertisement

Με μια σειρά τροποποιήσεων, η Cullinan του Drake, είναι διαφορετική από όλες όσες έχουμε δει μέχρι και σήμερα, όχι μόνο από την Rolls Royce.

Η εταιρεία Chrome Hearts είναι «πίσω» από τις εκτενείς επεμβάσεις που παρήγγειλε ο Drake για την εξατομίκευση της δικής του Cullinan του. Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στις επεμβάσεις με Goth αισθητική- και κάπως έτσι εξηγείται και το τελικό αποτέλεσμα. Το αμάξωμα του πολυτελούς βρετανικού SUV είναι εξοπλισμένο με μια μοναδική μπροστινή μάσκα που φτάνει αρκετά χαμηλά, μαύρους γοτθικούς σταυρούς στη θέση του τυπικού εμβλήματος Spirit of Ecstasy στο καπό, καθώς και ένα σετ τροχών με το λογότυπο της Chrome Hearts αλλά και τη «λέξη από F» περιμετρικά στις ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Οι τροποποιήσεις που έγιναν στη Rolls Royce είναι ιδιαίτερα εμφανείς στην καμπίνα, καθώς οι περισσότερες εσωτερικές επιφάνειες έχουν επενδυθεί με μαύρο δέρμα κατά παραγγελία με περίπλοκα κεντήματα και σχέδια. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι για όλους αλλά οι αλλαγές φαίνεται να έχουν γίνει με πολύ ποιοτικό τρόπο. Μάλιστα, ως επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει αλλά και της ιδιαίτερης συνολικής αισθητικής, η συγκεκριμένη Cullinan θα τοποθετηθεί στο Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης του Μαϊάμι μέχρι τις 15 Μαΐου. Αυτή η Cullinan αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Drake και της Chrome Hearts που οδήγησε επίσης στη δημιουργία μας σειράς άλλων αξεσουάρ για τους followers του επιτυχημένου ράπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Rolls Royce και το πτυσσόμενο σκαμπό των 7.300 ευρώ
Η Mercedes γιορτάζει τα 100 χρόνια Maybach
To πιο ακριβό τρακάρισμα στον κόσμο