Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν τις δύο Rolls-Royce Boat Tail

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν τις δύο Rolls-Royce Boat Tail

ΝΕΑ

Η Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν τις δύο Rolls-Royce Boat Tail

ΝΕΑ

Με συνολική καθαρή «αξία» 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Beyonce και ο Jay Z δεν είναι απίθανο να είναι οι ιδιοκτήτες των δύο από τις τρεις μοναδικές Rolls-Royce Boat Tail των 23.000.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει παραγγείλει στην Rolls Royce τα αυτοκίνητα ως δώρο ο ένας για τον άλλο (His & Hers το δικό του και το δικό της) για να… διώξουν τα σύννεφα πάνω από τον γάμο τους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Rolls-Royce παρουσίασε την επιστροφή της στα coachbuilt αυτοκίνητα και το πρώτο από τα τρία concept με έμπνευση από τα ιστιοφόρα J-Class και αποτίνει φόρο τιμής στις σπάνιες Boat Tail Rolls-Royce των δεκαετιών 1920 και 1930.

Συνολικά θα κατασκευαστούν τρεις μονάδες, καθεμία εκ των οποίων είναι κατασκευασμένη στο χέρι και αποτυπώνει το γούστο του ιδιοκτήτη της. Τη δημοσιότητα, ωστόσο, είδε μόνο η μία από τις τρεις Boat Tails, καθώς οι δύο υπόλοιποι πελάτες αποφάσισαν να μην… δείξουν τα αυτοκίνητά τους.

Advertisement
Advertisement

Το στοιχείο, όμως, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό που η Rolls-Royce ονομάζει «hosting suite» . Με το πάτημα ενός κουμπιού το πίσω κομμάτι ανοίγει σε στιλ φτερών πεταλούδας και οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους δύο ψυγεία, πανάκριβα σερβίτσια της Christofle, ανακλινόμενη ομπρέλα, τραπεζάκια και σκαμπό από ανθρακονήματα.

Κάτω από το καπό υπάρχει το μοτέρ της Phantom, ένας V12 twin-turbo 6750 κ.εκ. που αποδίδει 571 PS και 600 Nm ροπής. Το μοντέλο καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα στα πιο ακριβά αυτοκίνητα του κόσμου. Με τιμή 23 εκ. ευρώ (28 εκ. δολάρια), αφήνει πίσω της την Rolls Royce Sweptail, όπως και τη Bugatti Centodieci.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φτιάξε τη δική σου Rolls-Royce όπως ακριβώς επιθυμείς
Πως αγοράζουν οι πλούσιοι Κινέζοι μια Rolls-Royce;
Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ

Advertisement