Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φήμες για τετρακίνητο hatchback από συνεργασία Toyota- Subaru

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φήμες για τετρακίνητο hatchback από συνεργασία Toyota- Subaru

ΝΕΑ

Φήμες για τετρακίνητο hatchback από συνεργασία Toyota- Subaru

ΝΕΑ

Για το Φθινόπωρο του 2022 τοποθετείται χρονικά η παρουσίαση του τετρακίνητου hatchback που οι φήμες θέλουν να έχει εξελιχτεί συνεργατικά από τις Toyota και Subaru.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru και η Toyota μπορεί να συνεργαστούν σε ένα άλλο σετ διδύμων, μετά το BRZ- GT86 με στόχο αυτή τη φορά την κατηγορία των γρήγορων hatchback.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιαπωνία η Subaru και η Toyota αναπτύσσουν από κοινού ένα μοντέλο πάνω στο οποίο θα εξελιχθεί αγωνιστικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για τη Subaru. Το χρονοδιάγραμμα της εξέλιξης με βάση τις πληροφορίες, τοποθετεί την παρουσίαση του νέου αυτού μοντέλου στο Φθινόπωρο του επόμενου έτους. Το μοντέλο αυτό που οι φήμες θέλουν να έχει το μέγεθος του Impreza (άρα θα είναι μεγαλύτερο του Yaris) με κινητήρα boxer και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίστοιχη πρόταση της Toyota– μια και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που συναντάται μόνο στα μοντέλα της Subaru.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota ωστόσο τον περασμένο Μάιο ανέφερε ξεκάθαρα πως θα έφερνε ένα GR hot hatch στις ΗΠΑ, το οποίο έμοιαζε πολύ λογικό να είναι μια sport εξέλιξη της Corolla. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να σχετίζεται και με το hatchback που οι φήμες θέλουν να αξελίσσει σε συνεργασία με τη Subaru. Οι πρώτες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η Toyota πήρε μερίδιο 20% της Subaru το 2019. «Θα ενώσουμε τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών και θα αναπτύξουμε από κοινού το πιο άνετο μοντέλο AWD», ανέφεραν αμφότερες οι εταιρείες σε δελτίο τύπου τότε. Προς το παρόν πάντως, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε κάτι πιο επίσημο σε ότι έχει να κάνει με την πληροφόρηση σχετικά με το μοντέλο αυτό, για το οποίο το μόνο που κυκλοφορεί είναι εικασίες και φήμες.

Διαβάστε ακόμα:
Θα μπορούσε να είναι το νέο Subaru Baja (render)
H εκρηκτική Toyota GR Supra των 1.000 ίππων 
Ετοιμάζεται καθαρόαιμη off road έκδοση του Subaru Outback

Advertisement