Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι το νέο Subaru Baja (Render)

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα μπορούσε να είναι το νέο Subaru Baja (Render)

ΝΕΑ

Θα μπορούσε να είναι το νέο Subaru Baja (Render)

ΝΕΑ

Η αναβίωση του Baja της Subaru έχει τη δική της σημασία για την ιστορία της μάρκας αλλά και των ειδικών εκδόσεων που αφορούσαν συγκεκριμένες αγορές και όπως φαίνεται είχαν και φανατικούς φίλους.

Advertisement
Advertisement

Η συνταγή για τη δημιουργία ενός νέου Baja είναι πολύ απλή χρησιμοποιώντας ως βάση το υπάρχον Outback με ανοιχτό χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος.

Βέβαια χρειάζονται και κάποιες γνώσεις προγράμματος διαμόρφωσης φωτογραφιών στον υπολογιστή αλλά το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και πολύ κοντά σε μια εκδοχή που θα μπορούσε να είναι μέσα στη γκάμα της Subaru. Η συγκεκριμένη ψηφιακή απεικόνιση που έχουμε εδώ, είναι από τον Nathan Mondor που το σχεδίασε ως μια σπουδή στην πιθανή αναβίωση των Baja εκδόσεων που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην εμπορική ιστορία της Subaru, στις αγορές όπου έχουν στο παρελθόν διατεθεί.

Advertisement
Advertisement

Η απόδοση του Mondor εκφράζει τέλεια όλα όσα θα μπορούσε να είναι ένα νέο Baja. Το προς τα πάνω τμήμα κατά μήκος της γραμμής παραθύρου της πίσω πόρτας είναι μια ιδιαίτερα ωραία πινελιά που ταιριάζει με ένα παρόμοιο στοιχείο στο εσωτερικό του τρέχοντος μοντέλου. Ο Subaru παρουσίασε το Baja το 2003 ως πνευματικό διάδοχο του BRAT, (όνομα που προκύπτει από το “Bi-drive Recreational All-terrain Transporter“) από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 και του ’80. Ο βασικός κινητήρας ήταν ένας ατμοσφαιρικός Boxer 4κύλινδρος με χωρητικότητα 2,5 λίτρων με 165 ίππους, ενώ στην κορυφή της γκάμας σε ότι αφορά τους κινητήρες, ήταν η υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή με 210 ίππους.

Πηγή: Motor1.com

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  
Διαβάστε ακόμα: