Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat Panda για… πάντα

Ελλάδα 19:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat Panda για… πάντα

ΝΕΑ

Fiat Panda για… πάντα

ΝΕΑ

Βελτιωτής από τη Μεγάλη Βρετανία τιμάει τα 40 χρόνια του θρυλικού Fiat Panda 4X4.

Advertisement
Advertisement

Το Fiat Panda αποτελεί ένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ και έχει συντροφεύσει εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο σε μετακινήσεις, ταξίδια και περιπέτειες. Το 1983 η Fiat είχε δημιουργήσει την τετρακίνητη έκδοση του μοντέλου το οποίο αποτελούσε ουσιαστικά το πρώτο 4Χ4 πόλης.

Η Niels van Roij Desing με έδρα το Λονδίνο, αποφάσισε σε συνεργασία με την Kaeve Cars να ασχοληθούν και να ανακατασκευάσουν ένα Fiat Panda 4X4 Sisley Edition. Κοιτάζοντας για πρώτη φορά το συγκεκριμένο Panda δείχνει σαν να βγήκε απευθείας από το εργοστάσιο, ωστόσο κάθε εξάρτημά του έχει επανασχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την αρχή.

Advertisement
Advertisement

Το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε είναι το Azzuro Blu, το οποίο κάλυψε εκτός από το αμάξωμα και τους καθρέπτες, τους προφυλακτήρες και τα χερούλια στις πόρτες. Στο εσωτερικό επίσης έχει γίνει χρήση δέρματος σε λευκό και καφέ χρώμα δίνοντας μια έντονη ιταλική φινέτσα στο Panda.

Θυμίζουμε ότι η έκδοση Sisley του Fiat Panda είχε κυκλοφορήσει σε μόλις 500 μονάδες με χαρακτηριστικές λευκές πινελιές στους τροχούς, τις ράγες οροφής, το καπό, ενώ υπήρχαν σήματα της Sisley στα καθίσματα, στα εσωτερικά των θυρών και στο τιμόνι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζει το Fiat Topolino;
Το νέο Fiat των 15.000 ευρώ ετοιμάζεται
Πρώτη επαφή με το νέο Fiat 600e

Advertisement