Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari: Στα προσεχώς η Roma Spider

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ferrari: Στα προσεχώς η Roma Spider

ΝΕΑ

Ferrari: Στα προσεχώς η Roma Spider

ΝΕΑ

Η Ferrari εργάζεται πάνω σε ένα νέο ανοιχτό μοντέλο που όπως όλα δείχνουν, θα είναι η σχετική έκδοση της Roma που από το 2019 έως και σήμερα, είναι διαθέσιμη μόνο σε έκδοση coupe αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, όποιος θέλει να αγοράσει ανοιχτή Ferrari, ως βασική επιλογή έχει μόνο την Portofino αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Ακόμα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό επισήμως από τη Ferrari για την εξέλιξη του νέου ανοιχτού της μοντέλου, όμως, η αλήθεια είναι πως ένα σχετικό πρωτότυπο έχει πρόσφατα κάνει δοκιμαστικές διαδρομές. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι στα τελικά στάδια της εξέλιξής του με βάση την εμφάνισή του, μια και μιλάμε για τη Roma που (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) από coupe μπορεί να γίνει ένα πολύ πετυχημένο cabrio.

Advertisement
Advertisement

Η σχεδίαση της καμπίνας δεν αναμένεται να αλλάξει σχεδόν καθόλου, πλην της προσθήκης του διακόπτη που θα στέλνει την υφασμάτινη οροφή να «αναπαυτεί» στον ειδικό χώρο πίσω από τα καθίσματα. Η διαμόρφωση της τετραθέσιας καμπίνας δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, έτσι κι αλλιώς οι δύο πίσω θέσεις δεν ήταν για ενήλικες αφού το μοντέλο κατατάσσεται στα «2+2» θέσεων coupe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Ferrari δεν φοβάται τα ηλεκτρικά
Η Ferrari δοκιμάζει νέο V12 στη Roma (+video)
Εντυπωσιάζει η Ferrari Roma της Novitec