Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Το δίδυμο Πουρναράκη – Σεϊτανίδη επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Το δίδυμο Πουρναράκη – Σεϊτανίδη επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

FORMULA 1

F1: Το δίδυμο Πουρναράκη – Σεϊτανίδη επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

FORMULA 1

Ο Antenna ανακοίνωσε την ομάδα κάλυψης των Grand Prix για το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2023. Και σε αυτήν βρίσκουμε δύο γνώριμα σε όλους μας ονόματα.

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμαστε, φυσικά, στους Τάκη Πουρναράκη και Πάνο Σεϊτανίδη οι οποίοι για χρόνια περιέγραφαν μαζί τους αγώνες της F1 στην ελληνική τηλεόραση. Μαζί τους οι Κώστας Λεώνης -θα παρουσιάζει τα δρώμενα από F2 και F3- και η Μαρία Θωμά.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα προβάλλεται σε live και αποκλειστική μετάδοση, σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Ξεκινάμε από την πίστα του Μπαχρέιν, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και το Σάββατο 4 Μαρτίου, για τις ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες. Θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+.

Advertisement
Advertisement

Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος. Θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από τον ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, και η νέα εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» με τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη. Με σχόλια, αναλύσεις των κυριότερων στιγμών και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Έπειτα από την περσινή κυριαρχία της Red Bull, το πρωτάθλημα του 2023 αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον. Η RB παρουσιάζεται στις χειμερινές δοκιμές και πάλι δυνατή. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό οι Ferrari και Mercedes να την ανταγωνιστούν πιο έντονα. Χωρίς να αποκλείονται και ορισμένα αουτσάιντερ (Alpine, Aston Martin) τα οποία μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Advertisement

Ο μαραθώνιος της μεγαλύτερης σεζόν στην ιστορία του σπορ ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Domenicali: Αποχώρηση της F1 από χώρες που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα
Ferrari SF-23: Μπορεί να φέρει την Scuderia στην κορυφή; (+video)
FIA: Διευκρινίσεις για την απαγόρευση δηλώσεων στους οδηγούς

Advertisement