Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο Renault Austral

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο Renault Austral

ΝΕΑ

Πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο Renault Austral

ΝΕΑ

Το μοντέλο που θα παραλάβει τα σκήπτρα από το Kadjar βρίσκεται προ των πυλών και η ρωσική ιστοσελίδα kolesa μας επιτρέπει να πάρουμε μια γεύση για την εμφάνιση του νέου SUV.

Advertisement
Advertisement

Τέλος στην εμπορική διαδρομή του Kadjar αναμένεται να βάλει σύντομα η Renault, με τη γαλλική εταιρεία να ανακοινώνει πως δεν θα εξελίξει μια νέα γενιά για το μικρομεσαίο SUV.

Αντ’ αυτού, ετοιμάζει το διάδοχο καθεστώς, ήτοι ένα ολοκαίνουριο SUV με την ονομασία Austral, το εσωτερικό του οποίου θα έχει έντονα ψηφιακή αύρα, την ίδια ώρα που θα προσφέρει αφθονία πρακτικών λύσεων.

Σήμερα, με την ευγενική χορηγία της ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa.ru μπορούμε να πάρουμε μια γεύση και για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Οι Ρώσοι designers καταθέτουν το όραμά τους για το νέο crossover της Renault, μέσω δύο νέων ψηφιακών φωτογραφιών.

Advertisement
Advertisement

Στα «μάτια» τους, το Austral θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault και ως εκ τούτου το μοντέλο θα δανείζεται πολλά στιλιστικά στοιχεία με το Megane E-Tech Electric (διαβάστε τη δοκιμή μας εδώ). Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα «αιχμηρά» φώτα ημέρας σε σχήμα «μπούμερανγκ», η οριζόντια φάσα που ενώνει τους κεντρικούς προβολείς, οι «σκαμμένες» επιφάνειες στο ταμπλό, αλλά και η διχρωμία του αμαξώματος.

Μεγάλες ζάντες στο προφίλ ενισχύουν τη δυναμική εικόνα του μοντέλου, η έντονα κεκλιμένη οροφή παρέχει αεροδυναμικά οφέλη, και η πίσω οριζόντια LED μπάρα αφήνει μια φουτουριστική επίγευση, γεφυρώνοντας τα «επιθετικά» σε όψη φωτιστικά σώματα.

Advertisement

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην καμπίνα μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι οι δύο οθόνες συνολικής διαγωνίου 24,3” σε σχήμα “L”, με πυλώνα τους τον εύκολο και ταχύτατο εντοπισμό όλων των λειτουργιών των συστημάτων.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα πολυμέσων ελέγχεται μέσω μιας μεγάλης κάθετης οθόνης 12”, που σύμφωνα με τη Renault επιτρέπει στον οδηγό να περιηγηθεί άκοπα στον ψηφιακό κόσμο, δίχως να πάρει τα μάτια του από τον δρόμο.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης και η γκάμα κινητήρων, η οποία ενδέχεται να είναι ίδια με αυτή του Nissan Qashqai. Αυτό θα σήμαινε την ύπαρξη πλήρως υβριδικών και mild hybrid κινητήριων συνόλων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Austral θα γνωστοποιηθούν κατά την αποκάλυψή του, μέσα στους επόμενους μήνες. Η διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι, στην Ελλάδα το περιμένουμε τέλη του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρική επίθεση από τη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi
Renault: Μόνο ηλεκτρικά από το 2030
Έτσι θα είναι το εσωτερικό του Renault Austral