Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Ελλάδα 17:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Οι φωτογραφίες της επανασχεδιασμένης Giulia έγιναν γνωστές από την Alfa Romeo με την ευκαιρία μιας εκδήλωσης η οποία δεν είναι συνηθισμένη.

Advertisement
Advertisement

Η Alfa Romeo παρουσίασε την Giulia το 2015 και έκτοτε δεν έχει ουσιαστικές αλλαγές αναφορικά με την αρχική σχεδίασή της. Οι αναβαθμίσεις που μεσολάβησαν το 2019 και το 2020 για την ευρωπαϊκή και κινεζική αγορά, αντίστοιχα, αφορούσαν κυρίως στον εξοπλισμό της.

Ωστόσο, η Giulia άλλαξε και εξωτερικά και αυτό έγινε γνωστό με έναν μάλλον απρόσμενο τρόπο. Η Alfa Romeo συνεργάζεται με την ιταλική Αστυνομία προμηθεύοντάς την με περιπολικά.

Advertisement
Advertisement

Στην πρόσφατη ανανέωση του στόλου των οχημάτων της, η «Polizia» απέκτησε νεοκατασκευασμένες Giulia και η ιταλική εταιρεία ανήρτησε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο «Instagram» από την εκδήλωση παραλαβής τους.

Σε αυτές μπορούμε να δούμε ότι τα καινούργια περιπολικά έχουν αναδιαμορφωμένα φώτα εμπρός τα οποία προέρχονται από την επανασχεδιασμένη Stelvio και την Tonale. Επίσης (στην Giulia) βλέπουμε και τους στρογγυλής διατομής προβολείς ομίχλης στον εμπρός προφυλακτήρα, οι οποίοι υπάρχουν ήδη στα αυτοκίνητα που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement

Στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχουν αντίστοιχες από το πίσω μέρος των νέων περιπολικών για να διαπιστώσουμε εάν έχουν γίνει και εκεί κάποιες αλλαγές και ποιες είναι αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H diesel Alfa Romeo Tonale MTJ διαθέσιμη για παραγγελία (+τιμή)
Δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5 130 PS Hybrid
Οριστικό: Στον Όμιλο Βασιλάκη οι Fiat, Alfa Romeo και Jeep

Advertisement