Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Η Giulia αποτελεί έναν από τους πλέον πιστούς εκπροσώπους ανάμεσα στα premium σεντάν που έχουν αγαπηθεί, κάτι που πιθανότατα θα συνεχιστεί με άλλη μορφή…

Advertisement
Advertisement

Η αγορά έχει την τάση να διαμορφώνει τις εξελίξεις και στην περίπτωση της Alfa Romeo δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Από τη μία έχουμε ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά σεντάν που κυκλοφόρησαν ποτέ στους δρόμους και από την άλλη έχουμε την crossover-mania να έχει κατακλύσει την αγορά. Τί από τα δύο θα επικρατήσει; Θέλει και ρώτημα; Ο κόσμος έχει λατρέψει τα SUV και οι εταιρείες αν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να του κάνουν τα χατίρια.

Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που η smart αποκάλυψε το δικό της SUV, ενώ παράλληλα έχουμε και την ηλεκτρική εισβολή να βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν χρειάζεται να είσαι ούτε μάντης, ούτε και υπεύθυνος της Alfa Romeo για να σκεφθείς ότι η επόμενη Giulia πιθανότατα θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και με crossover παρουσιαστικό.

Advertisement
Advertisement

Γενικότερα η ιταλική φίρμα δείχνει να έχει συμμορφωθεί με την αγορά και έχει δηλώσει πως μέσα στην επόμενη εξαετία θα πρέπει να περιμένουμε τρία νέα SUV.

Η Tonale είναι μία από τις νέες ελεύσεις, η Brennero θα είναι η δεύτερη και το 2026 θα δούμε τη νέα Stelvio. Μία ακόμη πρόταση λοιπόν ενός ιδιαίτερου και φινετσάτου SUV δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μάλιστα με το όνομα της Giulia.

Advertisement

Εξάλλου η πλατφόρμα STLA Large EV επιτρέπει στην ιταλική εταιρεία να πειραματίζεται με νέα SUV και να αφήσει στην άκρη τα σεντάν που το κοινό τους μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Παράλληλα ο ηλεκτρικός τους χαρακτήρας θα έχει κυριαρχήσει μέχρι το 2028, αφού ο στόχος δεν είναι άλλος από την πλήρως ηλεκτρική γκάμα μέχρι εκείνο το έτος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo Tonale: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες
Μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulietta «ευκαιρία» από την Βουλγαρία!
Η Alfa Romeo κινείται σε ρυθμούς… Tonale (+videos)