Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι γίνεται το Toyota RAV4 αν βελτιωθεί από την Kuhl Racing

Ελλάδα 17:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι γίνεται το Toyota RAV4 αν βελτιωθεί από την Kuhl Racing

ΝΕΑ

Έτσι γίνεται το Toyota RAV4 αν βελτιωθεί από την Kuhl Racing

ΝΕΑ

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιου, μεταξύ άλλων, ο ιαπωνικός οίκος βελτιώσεων Kuhl Racing παρουσίασε ένα κιτ για το Toyota RAV4, το οποίο το κάνει να μοιάζει πιο «σκληροπυρηνικό», συγκριτικά.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο κιτ ονομάζεται «Vravra Mars» και συμπεριλαμβάνει αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις για το Toyota RAV4.

Οι άνθρωποι της Kuhl Racing δημιούργησαν προσθήκες για το αμάξωμα οι οποίες κάνουν το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας να μοιάζει πιο «αγριωπό», με έντονα χαρακτηριστικά και ακμές στο καπό, στους θόλους και στους προφυλακτήρες.

Πέραν αυτών, έχουν αλλάξει τη μάσκα και την περιεχόμενη σε αυτή γρίλια, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών, ενώ στον πίσω προφυλακτήρα έχουν διαμορφώσει και αεροδυναμικό διαχύτη και έχουν τοποθετήσει σχετικά μεγάλων διαστάσεων αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Οι αισθητικές αλλαγές στο εξωτερικό τού RAV4 είναι τόσο έντονες που οι άνθρωποι της Kuhl Racing αφαίρεσαν από αυτό το εμπορικό σήμα τής Toyota και της ονομασίας του και τοποθέτησαν το δικό τους.

Advertisement

Εκτός από τις προσθήκες στο αμάξωμα, ο βελτιωτικός οίκος ανακοίνωσε ότι έχει κάνει μικρής έκτασης μετατροπές και στην ανάρτηση του μοντέλου ώστε να αυξηθεί συγκριτικά η ικανότητά του στην εκτός δρόμου κίνηση. Επίσης, τοποθετεί νέους τροχούς δικής του σχεδίασης («Vrarva DW») διάστασης 17 ιντσών και ελαστικά Dunlop Grandtrek AT5, τα οποία είναι καταλληλότερα για μικτή χρήση.

Advertisement

Τέλος, στην επίσημη ιστοσελίδα τής Kuhl Racing αναγράφεται ότι το κόστος της βελτίωσης του Toyota RAV4 φτάνει τα 2.140.560 γιεν (περίπου 15.340 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία). Θα τα δίνατε για να αλλάξετε το δικό σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota αναβαθμίζει το RAV4
H Toyota παρουσίασε δύο σπέσιαλ GR Yaris στο Τόκιο
Διαθέσιμo στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Corolla