Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαθέσιμo στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Corolla

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαθέσιμo στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Corolla

ΝΕΑ

Διαθέσιμo στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Corolla

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του ανανεωμένου Corolla που ξεκινούν από τις 21.170€.

Advertisement
Advertisement

Οι παραγγελίες ξεκινούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Μάρτιο του 2023.

Με ανανεωμένο στιλ, την 5ης γενιάς τεχνολογία Hybrid Electric, μία πλήρως αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία χρήστη και μία εκτεταμένη γκάμα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης, η Toyota ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων του ανανεωμένου Corolla στην ελληνική αγορά.

Το νέο Corolla ενσωματώνει την πιο ισχυρή Hybrid Electric τεχνολογία 5ης γενιάς, με κορυφαίες επιδόσεις και οικονομία, καθώς και μια σειρά τεχνολογιών στον βασικό του εξοπλισμό: από τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ έως το ευφυές και πάντα συνδεδεμένο σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect 10,5’’, ενώ παραμένει το πιο ασφαλές αυτοκίνητο της κατηγορίας με την εισαγωγή της νέας γενιάς Toyota T-Mate.

Advertisement
Advertisement

Με την επιλογή τριών τύπων αμαξώματος Hatchback, Touring Sports και Sedan προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες άνεσης και πρακτικότητας του κάθε πελάτη. Από το πιο πρακτικό και προσιτό Corolla Sedan (από 21.170€) έως τα πιο Corolla Hatchback (από 28.470€) και Corolla Touring Sports (από 30.770€), όποια και αν είναι η επιλογή του πελάτη, η πιο ισχυρή σχέση αξίας τιμής στην κατηγορία είναι αδιαμφισβήτητη.

Όπως και στο τρέχον μοντέλο, διατίθενται Hybrid Electric συστήματα 1.8 και 2.0 λίτρων. Και τα δύο επωφελούνται από σημαντικές αλλαγές στον θερμικό κινητήρα και τον ηλεκτροκινητήρα τους, που αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία με πρόσθετη ισχύ και βελτιωμένη απόδοση, διατηρώντας ίδιες ή χαμηλότερες εκπομπές CO2 και κατανάλωση καυσίμου (ανάλογα με το σύστημα κίνησης).

Advertisement

Η συνολική ισχύς από το σύστημα των 1.8 λίτρων αυξάνεται κατά +18 ίππους στα 140 DIN hp, μειώνοντας κατά 1,7 δευτ. τον χρόνο της επιτάχυνσης 0-100 km/h που επιτυγχάνεται σε 9,2 δευτερόλεπτα. Παρά την αυξημένη απόδοση, οι εκπομπές CO2 παραμείνουν οι χαμηλότερες στην κατηγορία με μόλις 104 g/km, εξασφαλίζοντας μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ η κατανάλωση παραμένει επίσης η κορυφαία στην κατηγορία με 4,6 λίτρα/100km.

Advertisement

Για το σύστημα των 2.0 λίτρων, η συνολική ισχύς έχει αυξηθεί στα 196 DIN hp (+12hp) με τον χρόνο επιτάχυνσης 0-100 km/h να φτάνει πλέον στα 7,5 δευτερόλεπτα. Οι τιμές εκπομπών CO2 σε συνδυασμένο κύκλο έχουν μειωθεί στα 102 g/km, όπως και η κατανάλωση, στα 4,5 λίτρα/100km.

Οι επιλογές εξωτερικών χρωμάτων περιλαμβάνουν τρεις νέους χρωματισμούς εμπνευσμένους από τις τρέχουσες τάσεις στην αρχιτεκτονική, την προϊοντική σχεδίαση και τη μόδα. Το μπλε του άρκευθου είναι το νέο βασικό χρώμα για το Hatchback και το Touring Sports, ζωηρό και λαμπερό.

Advertisement

 

Η μεγαλύτερη οθόνη πολυμέσων 10,5” παρουσιάζει γραφικά με υψηλή ευκρίνεια και διαθέτει αντιθαμβωτική επιφάνεια, εξασφαλίζοντας άριστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η οθόνη του οδηγού έχει επίσης μετασχηματιστεί σε έναν πλήρως νέο πίνακα οργάνων 12,3”, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία, που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού σε τέσσερις διαφορετικές διαμορφώσεις: Casual, Smart, Sport και Tough.

Το Corolla προσφέρει στον βασικό του εξοπλισμό το Τoyota Smart Connect 10,5’’ και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ σε όλες τις εκδόσεις Hatchback και Τouring Sports, και στο Sedan από την έκδοση Active Plus. Το νέο Corolla είναι εξοπλισμένο με το Toyota T-Mate, που συνδυάζει τη νέα, τρίτη γενιά του πακέτου Toyota Safety Sense.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Τελειώνουν οι καθυστερήσεις στον χρόνο παράδοσης
Που το πάει η Toyota με τα ηλεκτρικά;
Η Toyota θα καθυστερήσει τα ηλεκτρικά της