Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Leaf “τούμπανο” της Kuhl Racing

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Leaf “τούμπανο” της Kuhl Racing

ΝΕΑ

Το Nissan Leaf “τούμπανο” της Kuhl Racing

ΝΕΑ

Η δεύτερη γενιά Nissan Leaf είναι μία από τις πιο επιτυχημένες στην αγορά των EV. Με τόσους πολλούς εκεί έξω, δεν είναι περίεργο πως προσέλκυσε πολλούς βελτιωτές.

Advertisement
Advertisement

 

Τελευταίο παράδειγμα η Kuhl Racing. Με την προσθήκη ευρύτερων φτερών, νέων προφυλακτήρων, διαφορετικών πλαϊνών ποδιών, μεγάλης αεροτομής στην οροφή και πίσω διαχύτη, η ιαπωνική εταιρεία έχει μεταμορφώσει σημαντικά το ηλεκτρικό hatchback. Για να γίνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, η Kuhl Racing, η οποία έχει γίνει διάσημη για την τροποποίηση αυτοκινήτων όπως το Nissan GT-R, έχει επιλέξει μια όχι τόσο συνηθισμένη απόχρωση και aftermarket ζάντες με ασημένιο φινίρισμα στην αριστερή πλευρά και χρυσό στη δεξιά. Μια ρυθμιζόμενη αερανάρτηση μετατρέπει το συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε…ερπετό!

Advertisement
Advertisement

Δεδομένου ότι δεν αναφέρονται αλλαγές σχετικά με τον ηλεκτροκινητήρα, υποθέτουμε ότι παραμένει ως έχει από το εργοστάσιο. Δηλαδή με 149 PS και 319 Nm ροπής, ενώ το Leaf e + σκαρφαλώνει στους 217 PS και στα 340 Nm ροπής αντίστοιχα. Κανένα από αυτά δεν θα σπάσει τα όρια ταχύτητας, αλλά τουλάχιστον έχουν αξιοπρεπή επιτάχυνση. Όσον αφορά την αυτονομία, το Leaf προσεγγίζει τα 241 km, με το αναβαθμισμένο e + να πλησιάζει τα 366 km με μία μόνο φόρτιση, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της EPA. Η μπαταρία ιόντων λιθίου διαθέτει 62 kWh.