Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι επισκευάζεται μια τρακαρισμένη Ferrari F430 (+video)

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι επισκευάζεται μια τρακαρισμένη Ferrari F430 (+video)

ΝΕΑ

Έτσι επισκευάζεται μια τρακαρισμένη Ferrari F430 (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επισκευή από το συγκεκριμένο συνεργείο στην California αλλά πάντα είναι εντυπωσιακό να βλέπεις την επισκευή μιας Ferrari, όπως η συγκεκριμένη F430, που προορίζεται για πώληση ως μεταχειρισμένη.

Advertisement
Advertisement

Με τις φροντίδες της LNC Collision & Car Customization στην California, αυτή η κατάμαυρη Ferrari F430 είναι έτοιμη να βρει τον επόμενό της ιδιοκτήτη.

Στο video φαίνεται όλη η διαδικασία από την αρχή, καθώς το συνεργείο έχει και αυτή τη δραστηριότητα, αγοράζοντας τρακαρισμένα αυτοκίνητα για να τα επισκευάσει και να τα μεταπωλήσει με το σχετικό κέρδος. Στην προκειμένη περίπτωση, το συνεργείο αγόρασε το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κάτι λιγότερο από 50 χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ, με 90.000 $ (σχεδόν 74.000 ευρώ) από μια διαδικτυακή δημοπρασία. Τα περισσότερα από τα πάνελ αμαξώματος του ιταλικού supercar φαίνονται πως ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, αν και για τον κατεστραμμένο μπροστινό προφυλακτήρα, το καπό, το μπροστινό αριστερό φτερό και τον διαχύτη πίσω, η εικόνα δεν ήταν και τόσο δελεαστική.

Advertisement
Advertisement

Το μπροστινό μέρος της F430 «λύθηκε» για να επιδιορθωθεί το κομμάτι της μετώπης που είχε κυρτώσει από τη σύγκρουση. Μερικά εξαρτήματα παραγγέλθηκαν και αλλά –όπως ο μπροστινός προφυλακτήρας- βρέθηκαν από άλλα αυτοκίνητα που είχαν ζημιά στο πίσω μέρος, πριν προχωρήσει το συνεργείο στην επιδιόρθωση και το τελικό μοντάρισμα του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία που με τη βοήθεια του μοντάζ χώρεσε σε video μικρής διάρκειας για να δούμε και εμείς βήμα προς βήμα την επαναφορά της μαύρης F430 σε εξαιρετική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H θρυλική Ferrari 250 GT SWB επέστρεψε (+video)
Στα σκαριά ο πιο δυνατός V12 της Ferrari
Ακόμα μια Ferrari για τον Ronaldo (+video)