Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα μια Ferrari για το Ronaldo. Φεύγει από Juventus;

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα μια Ferrari για το Ronaldo. Φεύγει από Juventus;

ΝΕΑ

Ακόμα μια Ferrari για το Ronaldo. Φεύγει από Juventus;

ΝΕΑ

Πριν συμπληρώσει τα 100 γκολ με τη φανέλα της Juventus, κάτι που έκανε λίγες μέρες αργότερα, ο Cristiano Ronaldo πρόσθεσε ένα ακόμα supercar στη συλλογή του.

Advertisement
Advertisement

Το νέο απόκτημα του Cristiano Ronaldo δεν ήταν άλλο από την ακριβοθώρητη Ferrari Monza SP2 με τον V12 κινητήρα και τους 800 ίππους.

Η συλλογή αυτοκινήτων του Ronaldo, αριθμεί ήδη μερικά από τα εντυπωσιακότερα supercars που έχει να επιδείξει η παγκόσμια αυτοκινητική σκηνή. Μια συλλογή που αποτιμάται σε πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ και αποτελείται από 20 περίπου αυτοκίνητα. Από αυτά που ξέρουμε, μεταξύ των πιο εντυπωσιακών είναι Bugatti Centodieci, η οποία στο γκαράζ του Ronaldo «πλαισιώνει» μια Chiron και μια Veyron που βρέθηκαν εκεί νωρίτερα. Σε ότι έχει να κάνει με τη σχέση του 36χρονου Πορτογάλου με τα μοντέλα της Ferrari, στη συλλογή του υπήρχαν «μόλις» τρία… Η πρώτη του ήταν μια Fiorano 599 GTB και δίπλα της έφερε μια 599 GTO, ενώ το hat trick των Ferrari στο γκαράζ του, έκανε σχετικά πρόσφατα με μια μπορντώ F12 TDF.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς όμως ήθελε και κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, οπότε τώρα απέκτησε και την πλέον ξεχωριστή από τις σύγχρονες προτάσεις της Ferrari. Με το ποσό των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ronaldo πρόσθεσε στη συλλογή του μια μαύρη Monza SP2, με το V12 μηχανικό σύνολο που αποδίδει 800 ίππους. Μάλιστα, η διαδικασία της απόκτησης συνοδεύτηκε και από επίσκεψη του superstar του ποδοσφαίρου στη γραμμή παραγωγής, όπου τον ξενάγησαν μεταξύ άλλων και οι οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας της F1 της Ferrari, Charles Leclerc και Carlos Sainz Jr– που και αυτοί με τη σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Ronaldo και να αποκτήσουν από μια φανέλα της Juventus υπογεγραμμένη.

Από την άλλη πάντως το μέλλον του στην ιστορική ιταλική ομάδα, μετά από μια καταστροφική χρονιά που ενδέχεται να την αφήσει και εκτός Champions League,  είναι αβέβαιο. Πάντως πριν από λίγες μέρες μια μεταφορική εταιρεία με έδρα τη Λισαβόνα παρέλαβε κάποια από τα supercars του από την κατοικία του στο Τορίνο. Στο βίντεο που ανάρτησε στο twitter το Persembrecalcio φαίνεται ο Ronaldo να επιβλέπει τη μεταφορά των αυτοκινήτων του. Της Ferrari F12 TDF που πραναφέραμε, μια μαύρης Mercedes κουπέ και της Brabus G63, που είναι δώρο της κοπέλας του Georgina Rodriguez.

Advertisement

Πάντως δύσκολα θα επιστρέψει στην πατρίδα, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι να παίξει εκ νέου στη Real.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παιχταράδες στο γήπεδο, άμπαλοι στο τιμόνι
Η θρυλική Ferrari Testarossa αναβιώνει
Έρχεται η 6κύλινδρη plug-in υβριδική Ferrari (VIDEO)