Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει «έκπληξη» ο Κος Tesla;

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ετοιμάζει «έκπληξη» ο Κος Tesla;

ΝΕΑ

Ετοιμάζει «έκπληξη» ο Κος Tesla;

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του ημιφορτηγού της Tesla Motors έχει αρχίσει, καθώς τα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν στις 26 Οκτωβρίου. Θα είναι όμως αυτή η μοναδική αποκάλυψη αυτής της βραδιάς;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενά του CEO της μάρκας, Elon Musk, μάλλον όχι. Συγκεκριμένα ο Καναδός (αν και γεννημένος στη Πρετόρια της Νότιας Αφρικής) επιχειρηματίας ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση: «Προτείνω ανεπιφύλακτα να βρεθείτε στην παρουσίαση του ημιφορτηγού μας. Ίσως εκεί να υπάρχει κάτι περισσότερο απ’ όσα λέμε».

Τι μπορεί να είναι αυτό; Εδώ υπάρχουν πολλές εκδοχές και σενάρια. Περιμένουμε pick-up από την Tesla αλλά μέχρι πρότινος το χρονοδιάγραμμα για την παρουσίασή του έφτανε ένα χρόνο μακριά από σήμερα. Θα το δούμε ίσως σε πρωτότυπη μορφή;

Advertisement
Advertisement

Μία άλλη εκδοχή αναφέρει πως ίσως το ημιφορτηγό που θα αποκαλυφθεί να έχει και «mini me» εκδοχή, για την οποία ο 46χρονος Musk δεν μας είχε προετοιμάσει.

Πολλοί περιμένουν το Model Y, το SUV που θα βασίζεται στο Model 3 ενώ στην υπάρχουσα φημολογία εντάσσεται και το σενάριο αποκάλυψης ενός νέου roadster.

Εσείς, σε ποια από τις παραπάνω εκδοχές θα βάζατε τα λεφτά σας;

Advertisement

Elon-Musk-b640Τι ετοιμάζει πάλι ο δαιμόνιος Elon Musk;