Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ετοιμαστείτε για το ID. Golf

Ελλάδα 4:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμαστείτε για το ID. Golf

Mobility

Ετοιμαστείτε για το ID. Golf

Mobility

Η VW δεν προτίθεται –και πολύ λογικά- να εγκαταλείψει το όνομα Golf και να προσπαθήσει να το αντικαταστήσει στη γκάμα της, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ηλεκτρικές προεκτάσεις στο πιο θρυλικό μετά το Beetle, μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen για τα επιβατικά μοντέλα, Thomas Schafer, το ξεκαθάρισε.

«Δεν θα αφήναμε το όνομα Golf, σε καμία περίπτωση. Έχουμε στην εταιρεία ορισμένα εμβληματικά ονόματα, όπως είναι και το GTI εκτός του Golf και θα ήταν παράλογο από τη μεριά μας να τα αφήσουμε να σβήσουν» είπε ο Schafer. Στην πραγματικότητα, η παραμονή του ονόματος Golf, ίσως να γίνει με μια μικρή παραλλαγή, μια και είναι πολύ πιθανό να του «προστεθεί» το πρόθεμα «ID».

Advertisement
Advertisement

Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε το «ID.Golf», με το οποίο θα δίνεται απευθείας και το στίγμα της ηλεκτροκίνητης εκδοχής του μοντέλου. Σε αυτή την περίπτωση, πολύ εύλογα, στη «ζώνη αποκλεισμού» μπαίνει το ID.3. Ο Schafer όμως ισχυρίζεται πως υπάρχει «χώρος» και για τα δύο μοντέλα, μια και το ID.3 δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως διάδοχος του Golf.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 Η καρέκλα της VW πάει με 20 χλμ./ώρα (+video)
To νέο VW ID. Buzz διαθέτει καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης
Το VW Golf «Rallye» του 1993 ήταν στη SEMA

Advertisement

 

 

Advertisement