Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

 Η καρέκλα της VW πάει με 20 χλμ./ώρα (+video)

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η καρέκλα της VW πάει με 20 χλμ./ώρα (+video)

Mobility

Η καρέκλα της VW πάει με 20 χλμ./ώρα (+video)

Mobility

Μια καρέκλα γραφείου με κοτσαδόρο, θέρμανση, κάμερα περιφερειακής ορατότητας αλλά ακόμα και… κόρνα, έχει ετοιμάσει η VW για το γραφείο του μέλλοντος.

Advertisement
Advertisement

Η καρέκλα γραφείου της VW έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά από αυτοκίνητα της εταιρείας.

Η καρέκλα (που λέγεται ακριβώς έτσι, Chair) είναι προϊόν της Volkswagen Commercial Vehicles στη Νορβηγία και έχει τελική ταχύτητα 20 χλμ./ώρα χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα που στέλνει κίνηση στους μεγαλύτερους τροχούς της βάσης της (αυτούς με τα σήματα της VW που είναι από αλουμίνιο με διάμετρο 4 ιντσών). Από τους κινητήριους τροχούς προκύπτει και το σύστημα διεύθυνσης της καρέκλας.

Advertisement
Advertisement

Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, έχει αυτονομία 12 χιλιομέτρων με την οποία εξασφαλίζεται πως δεν θα χρειαστεί φόρτιση τουλάχιστον για μια εργάσιμη εβδομάδα. Καθώς όπως φαίνεται οι άνθρωποι της VW στη Νορβηγία είχαν κέφια, εφοδίασαν την καρέκλα του γραφείου με σύστημα θέρμανσης, φώτα, σύστημα ψυχαγωγίας, κάμερα και κόρνα, ενώ στο πίσω μέρος έχει και κοτσαδόρο.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν είναι ένα προϊόν που θα βγει στις αγορές για λιανική πώληση. Είναι μια μοναδική κατασκευή που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του διαφημιστικού για τα επαγγελματικά οχήματα της VW στη Νορβηγία. Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν παύει να είναι μια πραγματικά έξυπνη και καλά κατασκευασμένη καρέκλα, που δεν θα «μας χάλαγε» να είχαμε στο γραφείο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το VW Golf «Rallye» του 1993 ήταν στη SEMA
Η VW eτοιμάζει crossover έκδοση του ID.3
Συγκριτική δοκιμή: Cupra Born 58 kWh 204 PS vs VW Golf GTE

 

Advertisement