Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εταιρεία πληρώνει τους πελάτες αν χαλάσει το αυτοκίνητό τους

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εταιρεία πληρώνει τους πελάτες αν χαλάσει το αυτοκίνητό τους

ΝΕΑ

Εταιρεία πληρώνει τους πελάτες αν χαλάσει το αυτοκίνητό τους

ΝΕΑ

Αλλάζουν όλα στο after sales των αυτοκινήτων με την ηλεκτροκίνηση να… σέρνει το τρένο των αλλαγών.

Advertisement
Advertisement

Απο τη μία αυτό είναι λογικό, αφού το ρίσκο (των βλαβών) σε ένα ηλεκτρικό είναι μικρότερο, λόγω των λιγότερων μηχανικών εξαρτημάτων. Απο την άλλη, αυτό το κύμα των αλλαγών αναμένεται θα παρασύρει όλα τα αυτοκίνητα.

Πρόσφατα μάλιστα στην Ελλάδα το newsauto αποκάλυψε ότι εταιρεία θα προσφέρει έως και 11 χρόνια εγγύηση στα αυτοκίνητά της…
Από την άλλη υπάρχουν και οι μικρότεροι παίκτες που βρήκαν την ευκαιρία της ηλεκτροκίνησης να μπουν δειλά, δειλά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα θηρία της αυτοκίνησης.Μια απο αυτές η  VinFast που εμφανίστηκε στη σκηνή, λανσάροντας γρήγορα και πουλώντας ηλεκτρικά οχήματα στις Η.Π.Α.

Ωστόσο, από την άφιξή της, στην αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά, έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα και την ετοιμότητα των αυτοκινήτων τους, καθώς οι περισσότερες κριτικές του Τύπου ήταν εξαιρετικά δυσμενείς.

Advertisement
Advertisement

Η VinFast ανακοίνωσε μια ειδική πολιτική, μετά την πώληση ενός EV, με στόχο να διασφαλίσει την ηρεμία στους πελάτες της, επιμένοντας παράλληλα στην αξιοπιστία των προϊόντων της.

Η VinFast θα πληρώσει κατ’ ευθείαν τους Αμερικανούς, Καναδούς και Βιετναμέζους πελάτες, εάν το ηλεκτρικό τους όχημα χαλάσει.

Advertisement

Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχουν όρια και λίγα μικρά γράμματα που συνοδεύουν αυτή την προσφορά, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία θα δώσει στους ιδιοκτήτες των ΗΠΑ 300 δολάρια ή περισσότερα (συν 100 δολάρια την ημέρα, εφόσον η διαδικασία επίλυσης του προβλήματος διαρκέσει πάνω από τρεις ημέρες) εάν το όχημά τους αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ποιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια εταιρία θα δίνει έως 11 χρόνια εγγύησης για τα αυτοκίνητά της;
Πόσο κοστίζουν στην Ευρώπη τα ηλεκτρικά SUV της Vinfast;
Δύο νέα ηλεκτρικά SUV από Vinfast και Pininfarina

Advertisement

 

 

 

Advertisement